Меню

Избрани новини

Звездите

Сълзите на Софка трогнаха Лили Иванова! Примата я затрупа с армагани и хвалби (снимки)

Певиците се чули по телефона

 

Вълнението и сълзите на Софи Маринова по повод изпълнението й като имитатор на Лили Иванова в „Като две капки вода“, което й донесе и победа, трогнаха примата.

 

Иванова, която рядко се отпуска с комплименти към колегите си изрази позитивното си отношение към ромската перла и дори й изпрати цял колет с армагани.

 

Ромската Лили Иванова, както обичат да наричат Софи, бе възнаградена от Лиленце Пиленце с поредица от албуми на звездата, календари, ключодържатели и специални послания с автограф.

 

След изпълнението на Софи Маринова в понеделник, примата на естрадата се е свързала с нея. За това разказа самата Маринова в социалната мрежа:

 

 

"Не ми достигат думи, с които да изкажа огромната си благодарност към Великата Лили Иванова, за вниманието и уважението, с което ме изненада! Бях на среща с нейният PR.

Това не съм си го представяла да ми се случи, никога. Толкова много подаръци ми е изпратила, че ме остави без дъх от вълнение.

Разговаряхме по телефона и тя ми сподели, че моята имитация и е харесала най-много от всички до сега.

Това ме разплака, признавам си. Трудно ми е да опиша точно колко се вълнувам от всичко това, много трудно.

Но вие знаете, че моята сила не е в думите. Аз изживявам емоциите. А тази емоция определено е една от най-чаканите в живота ми!

Лили Иванова е и ще си остане моят най-голям идол!

Благодаря от цялото си сърце на всички замесени във това приключение наречено „Като две капки вода“, защото вие сте причината да сбъдна мечтата си и да се докосна до Лили Иванова, точно по този невероятен начин.

Мечтайте, приятели! И най-смелите мечти се сбъдват! Обичам ви!", реди през сълзи Софчето споделяйки поредица от снимки с подаръците от Лили.

 

На 24 май, понеделник, е финала на шоуто. За победа ще се борят Рафи, Фики, Михаела и Милица с песни по свой избор. Останалите ще се представят извън конкурсната програма.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати