Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Лили е жертва на хейтъри още от комунизма – намазали дръжките на колата й с фекалии!

Спомени за младата Лили Иванова

 

Перфекционизма и себеотрицанието на Лили Иванова винаги е дразнело неудачниците в живота, и ако днес естрадната прима се сблъсква с хейта в Интернет и социалните мрежи, то в аналоговата ера тя е получавала ясни сигнали, че не всички я обичат, абсолютно пълноцветно очи в очи.

 

„Концертите на Лили Иванова в градчето ни бяха истинско събитие. Летния театър не успяваше да събере всички желаещи да я видят. Целият град се стичаше, беше истински празник.

 

Всички обличаха най-хубавите си дрехи и излизаха в парка. Който нямаше билет стоеше на пейките отвън и слушаше в захлас. Всички много я обичаха и тя обичаше градa и идваше редовно.“, разказа жителка на малък провинциален град пред репортер на LifeOnline.bg.

 

“Идваше често, но в един момент спря. Мисля, че беше след един неприятен случай. Докато изнася концерта си, някой да вземе, че да намаже с фекалии дръжките на вратите на колата й… много неприятно. От тогава спря да идва.”, спомня си леля Кина, която е малко по-млада от Лили.

 

 

„Тя казва, че е на годините на мъжа ми - 39-ти набор. Аз обаче помня, че ние бяхме по-млади. Тя изглеждаше много обиграна и опитна, беше си брантия, както казваме по нашия край.“, описва впечатленията си нашият приказлив източник и продължава -

„Беше с една къса прическа, изкуствени мигли, винаги на висок ток и с къса пола. Слабааа, слабичка, ще се счупи. И като изпъчила тоя ми ти голям бюст… мъжуртиите направо падаха в краката й.“.

 

Разказвачката си спомня и за клюките по адрес на гранд дамата на българската музика:

 

Помня, че много обсъждахме мъжете й. Тя имаше доста. Най-много хората се радваха на връзката й с Асен Гаргов. Преди това се говореше, че партията я лансира защото е жена на Янчо Таков – син на члена на Политбюро на ЦК на БКП Пеко Таков и партизанката Вълка, макар че там развода беше много тежък и тя си имаше ядове с тях.

Много се шегуваха с любовниците на Лила. Имаше един виц, нали знаете как тя размахва ръцете си с пет разперени пръста. Та вица беше, че с този жест Лили казва – Пет пъти съм се женила (с едната ръка) – пет пъти съм разведена (с другата ръка) и ще продължа“, като на края Лиленце пиленце драматично кръстосва ръце върху големия си бюст.

 

 

Жената разказва и за слуховете, които се разпространявали по онова време от уста на уста, че Иванова има хеликоптер и десетки пластични операции, клюки които обаче за времето си са били просто едни градски легени за времето си.

 

 

 

 

LifeOnline.bg – вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза