Меню

Избрани новини

Клюкарник

Деси Слава два пъти живяла с насилници

Преди години е споделя за отвратителното поведение на първия си мъж Михаил

 

Поп-фолк звездата Деси Слава разкри пред последователите си, че е била жертва на домашно насилие от двама свои партньори.

 

"На гърба на някой смазан и превит човек, ти да се чувстваш прекрасно, граничи със садизъм", размишлява певицата.

 

"Аз съм имала две връзки, в които е имало насилие", откровеничи Деси, която неслучайно е участник в инициатива в подкрепа на борбата срещу домашното насилие. В нея са се включили още колежките ѝ Кали, актрисите Глория Петкова и Яна Маринова, писателката Цветелина Цекова.

 

Преди време Деси Слава е споделяла, че се е разделила с първия си мъж Михаил Вълков – баща на големия й син Майки - заради домашно насилие и тормоз. Тя е признавала, че не изпитва добри чувства към бившия си мъж, който през годините й е причинил ужасни страдания.


"От време на време ми забиваше по някой шамар, под предлог че знам защо. Друг път ми удряше по главата, защото съм била тъпа и проста селянка. Вечно бях в цицини и синини. Най-странното беше, че не осъзнавах, че това е физически тормоз. Смятах, че му е такъв характерът. Вечер ме пускаше да пея в заведенията, но преди да изляза, ме удряше с лакът в ребрата.

Изкарваше ми въздуха и се смееше, като ми казваше: "Я да видя как ще пееш без въздух?!". Или: "Нека болката да ти напомня за мен и да не си мислиш за други мъже!". Целите ми ребра вечно бяха сини. Веднъж прекали, удари ме много лошо и реших да бягам", сподели в прочувствена изповед изпълнителката, която признава, че и сега не е в приятелски отношения с Мишо.


"От време на време се чуваме. Бях му доста сърдита, когато се разделихме, защото злоупотреби с моята добрина. Тогава бях по-наивна, по-глупава и той потискаше самочувствието ми. Не успяхме да останем приятели.

Много голямо разминаване имаме в характерите, в мисленето. Истината е, че много се стараем да имаме някакви отношения заради детето. Грижила съм се сама за детето си, налагало ми се е да бъда и майката, и бащата, който носи парите.", разказва през 2015 година Деси Слава.

 

Признанието се появи назад във времето, когато на насилието над жени не се обръщаше внимание и се смяташе за семеен проблем, който трябва да остане зад стените на дома. Затова и историята остана позабравен факт от нейната биография.

Сега Деси съветва момичетата, че най-красноречивият червен флаг в отношенията трябва да бъде неоснователната ревност.

 

"Много е важно и трябва да се знае, че всеки човек си има личното пространство и трябва много да държи на това. Не се страхувайте да признаете, че има проблем, защото сме длъжни да покажем на децата ни какво е човек да бъде щастлив", сподели още в социалните мрежи Деси и призова всеки да подкрепи фондацията, която стои зад инициативата.

 

След чикагския емигрант Михаил Вълков, Деси сключи брак с великотърновския бизнесмен Галин Атанасов (настоящия мъж до Галена). Последва голяма любов със състезателя по ММА Светлозар Савов, накрая се разшумя около нея когато се залюби с младата боксова надежда Благой Найденов, от когото роди още едно момче Борис.

 

Не е ясно дали името на втория насилник е сред изброените по-горе, но със сигурност нито Деси, нито някоя друга жена заслужава да бъде бита и тормозена от мъжа когото обича.

 

Мъжете на Деси Слава, за които се знае, че е обичала истински

Деси и новото й гадже Благой – Малката Кобра

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза