Меню

Избрани новини

Пикантерии

Спенс на съд за домашно насилие над майката на детето му!

Позабравеният рапър си търси еднодневки чрез интернет запознанства


Последната сериозна половинка на позабравения рапър Спенс - Петра заведе дело по ЗЗДН (Закон за защита от домашно насилие) срещу него.

 

След разразил се грозен спор в края на лятото на Фейсбук стената на изпълнителя, в който той нарича майката на най-малкият си син „целулитна пача“, „въртяна мастия“, брюнетката заведе дело по ЗЗДН.

 

Макар многократно да беше обвиняван от феновете си и умоляван да прекрати словесната престрелка срещу бившата си любима, озлобен изпълнителя не спря да бълва обиди.

 

Запознати с историята говорят, че рапърът не можел да се примири, че екс половинката му го изоставила и има нова връзка с пловдивчанин, и дори се преместила в Пловдив с невръстния им син Максим.В съдебната зала Спенс отрече обидите да са негови думи. Били част от творчеството му, макар отдавна да не е издавал нови песни и участията му отдавна да са секнали.

 

Свидетел на обвиняемия беше жената, която го приюти в дома си, след като Петра го изгонила. Зорница Димова е на 45 години и работи в Здравна каса.

 

Въпреки че безработният рапър живее в дома ѝ, той не спира да търси нови запознанства в интернет посредством приложения за срещи между непознати.

 

Софийски градски съд обаче не уважи жалбата на бившата изгора на Спенс, отбелязвайки, че не може да направи извод, че Спенс е извършил твърдените действия, а именно, че я е обиждал пред многохилядната си аудитория.

 

От документите става ясно, че Петра съди Спенс и за родителски права. Предстоят и бъдещи имотни дела, тъй като рапърът продължава да обитава семейната къща, която жената купила с кредит, който и до момента изплаща. / изтоник HotNews.bg

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (4)

Солидарна Как няма да го изостави тая жена... пълен кретен. Това, ако беше в нормална държава тоя изрод щеше да е в затвора. Отървали са се и жена му и детето. Свещмда запалят.
16.01.2021 22:45 / Отговор
Huhuhu В България обидите още не се смятат за насилие. Колко жени си отидоха пребити от мъжете им. Само това е насилие за съда. Години ще минат докато се преобърне съдебната ни система. Дано поне за къщата го осъди тази жена. Браво на такива жени! И срам за такива бащи!
17.01.2021 07:31
Goro76 Слушах го тоя някога. Не съм предполагал какъв е боклук. Баща и съпруг еднодневки търсел. Вместо да се грижи за семейството, кредит им завещал.
17.01.2021 04:17 / Отговор
Не си мъж спенс Дано го осъди че и затвор заслужава. Оставил хубавите си син и жена с кредит ги набутал и отишъл да си го вее с някъв миндил. Не му стига, че му е родила син и къща му е купила а и я обижда. Това не е мъж. Ще му се върне. Бял ден няма да видят и тоя миндил.
18.01.2021 17:51 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза