Меню

Избрани новини

Звездите

Тази водеща на Евровизия е истински пожар! Вижте Даниела Руа без дрехи (снимки)

Тя е най-известна като агент Кенси от сериала „Морски детективи: Лос Анджелис“

След като миналата година, украинските организатори на Евровизия решиха да назначат за водещи четирима симпатични мъже, сега португалците нажежиха атмосферата, избирайки едни от най-знойните красавици за домакини на трите телевизионни вечери от конкурса.

Най-известна и позната на родния зрител е Даниела Руа.

Тя е прочута с ролята на специален агент Кенси Блай (Kensi Blye) в полицейската драма „Морски детективи: Лос Анджелис“ (NCIS: Los Angeles). Освен това, тя е победителка в първия сезон на телевизионното шоу „Dança Comigo“, португалска версия на „Dancing stars“.

Американската актриса е плод на любовта на еврейски родители с португалски произход.

Даниела София Корн Руа (Daniela Sofia Korn Ruah) е родена на 2 декември 1983 г. в Бостън, щата Масачузетс. По рождение цвета на дясното око при нея е черен, а лявото е светло кафяво.

Тя е единствено дете в семейството на д-р Мойсей Карлос Бентеса и съпругата му Катрин Лия Азанкот Корн с португалски произход.

Даниела е учила в португалското училище „Свети Джулиан“ (Saint julian’ s School) Каркавелуш (Carcavelos), недалеч от Лисабон (Lisbon), където децата учат и децата на много португалски и световни знаменитости, завършва в Лондонския Университет (London Metropolitan University).

Тя е активен член на португалската еврейската общност с официален ръководител нейният чичо Джошуа Габриел Бенолиэль Руа.

Даниела Руа владее португалски, испански и английски език. Тя има двойно гражданство —  Сащ и в Португалия.

Руа се снима в португалски сапунени опери още тийнейджър. Тя получава първата си роля на 16 години, от тогава тя продължава да работи върху различни проекти и едновременно с това завършва училище.

На 18 години тя отива в Лондон, за да получи бакалавърска степен в областта на сценичните изкуства.

След като завършва университета с отличие, Руа се завръща в родината си, където продължава да работи в телевизията, театъра и в късометражни филми.

През 2007 г. тя се премества в САЩ, където в Ню Йорк учи в Института за театър и кино Ли Страсберг (Lee Strasberg Theatre and Film Institute), едно от най-престижните в света училища по актьорско майсторство, надявайки се по този начин да засили своята кариера.

През 2010 г. Даниела печели португалската статуетка „Златен глобус“ (Portuguese Golden Globe award) в категорията „Откритие на Годината“. През юни 2010 година е номинирана за най-добра актриса в телевизионен блокбъстър за награда „Изборът на тийнейджърите“ (Teen Choice Awards).

Освен в „Морски детективи“ където участва от 2009 до днес, снима и „Червени опашки“ по сценарий на Джордж Лукас и Джон Ридли, който е приключенска драма за пилоти от времето на Втората световна война.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати