Меню

Избрани новини

Риалити

Само и само да е в „Survivor“ Джаферович кандисал на пет пъти по-малък хонорар от Карамазов

Хърватинът търпи сериозни критики в амплоато си на водещ

 

Новата версия на „Survivor“ е определяна като истински провал от зрителите, а най-жестоките критики тази година отнесе новият водещ – Ваня Джаферович.

 

Феновете не успяват да игнорират акцента на бившия футбо0лист от Берое и твърдят, че им трябват субтитри, за да го разбират.

 

Липсата на актьорски умения, беден речник и осезателния интонационен фалш само усилват дефекта, който може би турските продуценти са се опитали да превърнат в ефект. Аудиторията обаче масово роптае срещу Ваня и не може да прости смяната на Карамазов.

 

Сега за първи път в историята на bTV, телевизията обмисля да смени водещия в движение.

 

Говори се, че спешно се търсят варианти за ново лице, което евентуално да партнира на на Джаферович или направо да го замени в „Сървайвър“.

 

 

За разлика от другите сезони на риалитито в България, този се излъчва почти в реално време, в което се случват и събитията от епизодите. Това изисква и доста добра подготовка на водещия, но освен това дава и възможност на продукцията да смени основното действащо лице в движение, ако се налага.

 

Проблемът обаче е кой да бъде поставен на мястото на бившия футболист? Ако тепърва започнат кастинги, изборът за ново лице ще отнеме седмици, а рейтингът изглежда не оправдава очакванията.

 

За да се реанимира шоуто, спешно му трябва водещ, който хем да бъде популярен, хем обичан от хората. Идеалният избор според масовите мнения би бил Владо Карамазов, който се оказа любимото лице на феновете на формата. Но той вече нямал никакво желание да се занимава с предаването.

 

 

Говори се, че бил жестоко обиден, защото до последно го лъгали, че отново ще е на екран, но в крайна сметка се отметнали заради хонорара. Карамазов бил поискал 150 000 лева, за да тръгне за Доминикана, където тази година се снима шоуто.

 

Това са три месеца работа в адска жега, влага и комари, която си има цена, бил аргументът на звездата. Продуцентите от Аджун медия уж се били съгласили да платят, заради което Владо отказал доста предложения за други ангажименти. Месец преди заминаването обаче му съобщили, че са намерили ново лице.

 

Източници на „Уикенд“ твръдят, че Ваня Джаферович се е навил да води срещу 30 бона – пет пъти по-малко от Карамазов. Понеже още миналата година имало идеи да го правят основен водещ, ниският хонорар, който поискал, наклонил везните в негова полза, а Владо останал без работа и с отказани куп ангажименти.

 

Това за него е много неприятно, тъй като не работи на заплата, а разчита на хонорари, за да се издържа.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати