Меню

Избрани новини

Риалити

Всички се чудят! Коя е Марго Купър от новия „Survivor“? (снимки и видео)

Занимава се с благотворителност и преследва кариера в Боливуд

 

Марго Купър е едно от имената на следващия „Сървайвър: В непознати води“. В модните среди тя е известна моделка и като победителката в международния конкурс Top Model of the World 2016, както и финалистка на Мис Свят 2019, представяйки България на световния конкурс.

 

Според официалната информация за нея, тя е български модел, израснала в Москва и завършила бакалавърска степен по журналистика. Красавицата е запалена по филантропията и е работила като доброволец по целия свят. Има собствена благотворителна организация “Compassion travels” и прави документални филми за социални каузи.

 

Първият филм, който прави е за децата жертва на сексуален трафик в Индия. А един от последните е за уличните деца в Истанбул. Тя подкрепя множество благотворителни организации по света. Има магистърска степен по благотворителен маркетинг и набиране на средства от престижен университет в Лондон.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от MISS WORLD BULGARIA 2019 (@margo.cooper)

 

Сега живее и работи в Индия, където преследва мечтана кариера в Боливуд. Там тя направи своя актьорски дебют през 2022 г. Тези дни се очаква моделката да пристигне у нас директно от Мумбай, а след това да замине за Доминикана, където турски продуцент ще снима екстремното риалити.

 

„Участието ми в „Сървайвър“ е мой избор, не е по принуда. Имам късмета да се докосна до трудностите и борбата на живота само в риалити предаване. За стотици милиони хора по света обаче тази борба е реална. Мнозина се борят ежедневно с глада, болестите, бедността и насилието, за да имат шанс за оцеляване. Независимо колко борбени са мнозина от тях не могат да се измъкнат живи по редица фактори. Благодарна съм за всичко, което имам сега, защото истинските победители са онези, които оцеляват независимо какви борби са водили и с какви трудности са се сблъсквали в живота си“ – споделя моделката.

 

В Инстаграм видео става ясно, че Марго трудно владее българският и най-вероятно ще има проблеми с комуникацията с останалите участници в състезанието.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Survivor BG (@survivor_bg)

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза