Меню

Избрани новини

Риалити

И Алекс от „Сървайвър“ срещна любовта!

Заради травмата в коляното претърпяла операция след завръщане от Филипини

 

Александра Петкова (35), която озаряваше  епизодите на „Сървайвър“ с лъчезарната си усмивка, се е състезавала с тежка травма на коляното през повечето време в шоуто.

 

На 12-я ден тя се контузи тежко, но стисна зъби и продължи, като надви мнозина от съперниците си, бил то и мъже и стигна почти до финалния етап на играта, която напуска в 39 ден.

 

Беше ми много болно да чувам приказки, че симулант и използвам травмата си… незнайно за какво?!“, споделя Алекс, която не се е оплаквала заради болките в коляното.

 

В студиото на „Преди обед“, тя разказа, че след като се върнала от Филипините се оказало, че има скъсани кръстни връзки и менискус, което наложило сериозна операция, след която се е възстановявала 4 месеца.

 

Силата да издържи на болката и да остане в шоуто тя отдава на ината, който цял живот я кара да изпитва границите, които може да достигне.

 

Така например на 20 заминала на бригада в Америка, но вместо да си избере някое топло и слънчево местенце с приемлива работа, тя и приятелката й отишли да чистят риба във фабрика в Аляска, където работели по 14 часа на ден.

 

Александра разказа, че не спира да изпробва волята си до краен предел, затова и се записала за „Survivor: Скритият идол“.

 

Там осъзнала, че досега винаги е насочвала неправилно инатливата си енергия, решила, че вече ще насочи своята упоритост към нещо градивно, защото досега е използвала своя инат деструктивно.

 

Попълнила формуляра за участие напълно импулсивно и влязла в състезанието без да има каквото и да е понятие за играта. Разчитала на физическата си подготовка и признава, че до края е следвала стратегията на война.

 

По време на предаването Алекс беше споделила, че се надява „Сървайвър“ да я върне към любовта, тъй като това отдавна не й се е случвало.

 

В „Сървайвър“ не съм влязла за да търся любовта, но я намерих след това“, издаде пред Деси, която полюбопитства в чие лице е открила любовта.

 

Родената в Плевен Алекс, която в момента работи като хостеса в известно заведение, отказа да сподели подробности за човека до себе си с думите „Личния си живот искам да оставя на лично място…“.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Survivor BG (@survivor_bg)

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Reonalkal 04; feedlot, 2 generic cialis for sale Cancer Lett 2001; 167 151 6
11.03.2023 17:00 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати