Меню

Избрани новини

Риалити

Линейка закара Валентина от Hell’s Kitchen в спешното!

Николай и Денислав поведоха отборите си през лабиринта на дневното състезание


Вчера вечер в Hell’s Kitchen България Валентина се завърна с бодро накуцване в Червения отбор, но пестеше сили чак до вечерята. След инцидент по време на снимките на кулинарното реалити предаване тя бе приета по спешност в болница „Софиямед“, съобщиха от лечебното заведения.

 

Пациентката, хоспитализирана в Клиниката по ортопедия и травматология на лечебното заведение с порезна рана на първи пръст на левия крак, е с доказана увреда на екстензорно сухожилие на палеца на крака.Извършено е възстановяване на сухожилието и имобилизация чрез поставянето на киршнерова игла за срок от 30 дни.

 

 

 

„Раната бе обработена, установи се скъсване на сухожилие, което е възстановено. Травмата не е тежка, но изисква по-дълъг възстановителен период“, коментира д-р Венелин Симеонов, ортопед -травматолог в УМБАЛ „Софиямед“.Николай и Денислав поведоха отборите си през лабиринта на дневното състезание и през вечерната резервация, на която Анелия направи множество грешки и те костваха нейното място в кулинарната надпревара, пише Hotnews.bg.

 

АНКЕТА: Кой от изброените тв риалити формати ще гледате?

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати