Меню

Избрани новини

Фен зона

Филип Буков пробягал маратона в София с травма на коляното (снимки)

В края на септември, той катастрофирал с мотора си

 

Младият актьор Филип Буков е пробягал маратона на столицата миналата неделя с тежка травма на коляното, похвали се самия той в своя Инстаграм профил.

 

Възпитаникът на Мастера, който нашумя покрай образа на д-р Хаджикръстев от сериала „Откраднат живот“ и плейбоя Алекс от „Татковци“, си спукал капачката на коляното, но не се отказал от състезанието.

 

Преди около месец моят приятел и треньор по гребане ми предложи да идем на софийския маратон. Предположих, че ми говори за дистанция 10 км, но впоследствие стана ясно, че иска да бягаме 21 км“, разказа Буков, който е запален фен на спорта.

 

 

„Приех неговото предложение, защото обичам да предизвиквам себе си. На 28 септември обаче катастрофирах с мотора и се оказа, че съм спукал капачка и коляното ми беше двойно, не можех да го свивам няколко дена и краката ми бяха в рани.

Грозна гледка. Няколко дена преди деня на маратона моят приятел Никола ми се обади и каза: „Ти сега заради тоя скапан мотор да не ме прецакаш сам да бягам на маратона? Ние корави мъже ли сме или фитнес принцеси?“.


Буков решил да отиде на маратона въпреки болките в коляното.

 

„Ставам в неделя, гледам 6 градуса, вали дъжд, времето е отвратително, но няма мърдане. Беше голяма агония“, спомня си той. В крайна сметка не само издържал до края, но и завършил под №200 при около 3000 участници.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза