Меню

Избрани новини

Клюкарник

Новини около случая на зверски пребития Денди!

Кученцето Хининус е намерено

 

Домашният любимец на Любомир Милчев – Денди, който изчезна след като стана ясно, че стопанинът му е бил подложен на жесток побой, е намерен.

 

По-рано близки на Денди, който се бори за живота си в болница, публикуваха в група за домашни любимци във Фейсбук молба за издирване на кучето на светския хроникьор.

 

Изчезването на Хини съвпадна с неприятностите, които сполетяха Денди.

 

Припомняме, че той бе приет в реанимацията на болница "Света Анна" в безсъзнание след като на 18 февруари в апартамент на ул. „Св. Иван Рилски“ в София е направен опит той да бъде умишлено умъртвен"Кученцето е намерено", написа Касиел Ноа Ашер, която се представя като Настасия Филиповна. Актрисата съобщи добрата вест във Фейсбук. 

 

Приятели на ексцентричната светска личност се зарадваха на новината - "Слава на Бога! Сега и Денди ще тръгне към подобрение! Ако има и най-малката възможност да се докоснат, ще бъде искрата за възстановяване, връзката е много силна!“, споделя в коментарите млада дама.

 "Слава Богу! Дано и Денди да се оправи и пак да ги виждам заедно. Искрено се надявам!“, пише пък друго момиче. "Браво! Добре, че се намери кучето", добавя друга жена.

 

Настася Филиповна не съобщава къде точно е открит Хини и в какво състояние е, но според племеница на Денди възрасният пес Хини е бил при съквартиранта на чичо ѝ Кристофър.

 

Преди два дни онлайн изданието на „24 Часа“ разпространи версията, че Денди не е бил пребит, а пиян е падал на улицата и в дома си и накрая е припаднал.

 

Според медиците обаче многобройните рани довели до сериозни фрактури по черепа на писателя са нанесени умишлено и не са травми от падане.

 

Травматолог отхвърли версията за самонараняване пред репортер на LifeOnline.bg:

 

“Ако си пиян падаш веднъж и се влачиш. Нямаш сили да се изправиш. Колко трябва да си падал за да си строшиш черепа. Имайте предвид, че това е една от най-здравите кости. Ако си падал ще имаш рани и по ръцете и краката, каквито при Денди отсъстват. Той има наранявания само по главата.”

 

Пациентът е претърпял две мозъчни операции и продължава да е в реанимация в медикаментозна кома, като медиците, които се борят за живота му, опредлят шансовете му да оцелее като нищожни. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (2)

Бае Ую Па много важно, един обществен паразит по-малко, при това е алкач пендел! Я сектир, аман от боклуци!
02.03.2022 22:40 / Отговор
Бае Ую Па за мастията ич не ми дреме, еба га!
02.03.2022 22:41 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати