Меню

Избрани новини

Пикантерии

Риалити форматите фраш с платени жени… и мъже… (снимки)

Hell’s Kitchen, „Ергенът“ и Survivor дават сцена за изява на мъже и жени със съмнителни морални ценности

 

Актуалните риалити формати са приютили под крилото си индивиди, които меко казано, в определен момент от живота си, са изкарвали пари с телата си, и то не само като модели, но и предлагайки сексуални услуги.

 

Пресен пример е актуалният сезон на „Ергенът“, който стартира с красиви млади жени, те веднага оформиха лагери и започнаха типично по женски да лаят от едната глутница по другата.

 

Още в първи сезон стана ясно, че повечето участнички се занимават с компаньонство и се записват за шоуто, само за да си вдигнат тарифата, защото това е основният им източник на доходи. Както се знае, от продукцията, която експлоатира желанието им да са известни, те не получават пукнат лев.

 

И този сезон вероятно не прави изключение, някои от платените дами са по-прикрити, други пък не се свенят да публикуват публично обяви за предлаганите услуги с ценоразпис.

 

Такъв е случаят с Габриела Цонева - Бланко, макар и тя да отрича, че тя е жената зад обявата, нейни клиенти потвърдиха пред репортер на LifeOnline.bg, че това е именно Габи.

 

 

Габриела от "Ергенът" може и да отрича, че обявата е нейна, но наблюдателни потребители показаха доказателството, съпоставяйки снка от сайта за секс услуги и социалните й мрежи.

Обявлението за платена любов предлагана от най-скандалната участничка в шоуто информира, че тя се продава за 400 лв. на час или 2 500 лв. за цяла вечер, а уменията ѝ ще ви шокират.

 

Пловдивчанката Габи, която влезе в шоуто с огромно самочувствие и за има-няма час успя да обиди половината от конкурентките си, има активен профил за практикуване на най-древната професия редом с много други труженички в популярна платформа за ескорт услуги.

 

От обявата става ясно, че се раздава в класическия секс и френската любов, като услугата може да бъде и без предпазни средства. Екстра е услугата „Дълбоко гърло“, което умеела до съвършенство, а ролевите игри били без проблем за нея, ако клиентът е фетишист.

 

 

Актуалната обява на труженичката, на по-стара, цената е значително по-ниска. Явно инфлацията си казва думата...

При влизането си в „Ергенът“ силиконовата мома се представи като "инфлуенсър", което очевидно е новата кодова дума за проститутка.

 

Тя се самоопределя като забавна личност, която подхожда към хората и ситуациите със закачка, но трябва да се отбележи, че подхода й не се нрави на останалите оси в кошера на ергена Евгени. Габи демонстрира нетактичност и незачитане на мнението на хората наоколо, както и че обича да спори и налага своето виждане за нещата.

 

 

 

В „Сървайвър“ и „Хелс Китчън“, където има участници и от двата пола, пък не липсват мъже практикували най-древния занаят.

 

Репортер на LifeOnline.bg разполага с информация за поне двама представители на силния пол в „Сървайвър“ и един в „Хелс Китчън“, за които има данни, че са предоставяли интимни услуги на платежоспособни дами и господа, но засега ще запазим имената им в  тайна, до набиране на категорични доказателства.

 

Не така седи въпроса с напусналата доброволно състезанието Стефани Разсолков, позната в социалните мрежи като Татсоунър (Tattstoner).

 

Тя се отказа от надпреварата, факт който потвърждава казаното по-рано, че такива като нея влизат само да се покажат и да си вдигнат тарифата. И макар татуираната инфлуенсърка  да симулира припадъци и немощ, оказва се, че в кревата е доста по-издръжлива, особено когато я подхванат на "задна прашка".

 

Това става ясно от нейно откровено видео предназначено за пълнолетни, което в момента ротира из социалните мрежи.

 

 

Покрай "Сървайвър" Стефани си направи едноседмична ваканция до Доминикана

Факт е, че Стефи е сред популярните българки в платената платформа „Онли фенс“. По нейни думи, само от там тя изкарвала по 20 000 зелени гущера на месец, основно от мераклии да я гледат как прави секс.

 

Недостатъка на този вид занимание се състои в това, че след като веднъж е платил, потребителят може да изтегли съдържанието и да го пусне в обращение напълно безплатно.

 

Бруталното видео на Разсолков, което е заснето що-годе професионално и продължава точно минута и половина, показва Стефка да се раздава кучешката на неидентифициран субект облечен в официален костюм.

 

Материала следва всички правила на жанра, като партньорът на „актрисата“ професионално достига кулминация върху татуианото й седалище, в стила на легендата от филмите за възрастни Рон Джеръми.

 

 

Сесията завършва с въздушна целувка от „порно звездата“ към зрителя, който се е разделил с определена сума за да гледа специалното видео. Според запознати цената, на която неуспешната сървайвърка предоставя достъп до едно такова клипче, е между 300 и 400 долара, това си е възскъпичко за постното изпълнение.

 

Виж кадри от видеото на Стефани в нашият Telegram канал ТУК!

 

Подвизаващата в социалните мрежи се като Tattstoner Стефка, напоследък почти не качва провокативни кадри в мрежата. Причината да заложи на по-пуритански картинки е, че често ѝ налагат наказания заради твърде откровените фотоси, които споделя.

 

Това са резултати само от първата седмица на шоутата, които едва започнаха. Сигурни сме, че по-нататък ще изплуват още компромати за други по-потайни мераклии за слава, а за да ги научите първи, последвайте LifeOnline.bg в социалните мрежи.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (1)

ARHEA ORG ARHEA ORG
27.02.2023 02:58 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати