Меню

Избрани новини

Пикантерии

Флейтистка с диплома! Капитонова изкарала майсторски клас по фелацио преди "Ергенът"!

Момата Виктория ходила на обучение в Москва.

 

Скандалната победителка в "Ергенът" Виктория Капитонова призна, че е ходила на еротично училище в Москва, където да усъвършенства своите секс умения.

 

Пред Николаос Цитиридис и своята най-близка приятелка от предаването Дениз Хайрула рускинята призна, че отишла на пикантното обучение по съвет на своя приятелка, която живеела в Москва.

 

Тя била обиколила всички подобни школи в руската столица и убедила Виктория също да пробва. Така бъдещата победителка в "Ергенът" се озовала на майсторски клас по френска любов.

 

Капитонова се оказа в комична ситуация, защото се затрудни да произнесе литературното название на оралните ласки, и използва разговорното „свирка“.

 

 

„Курррсистката“ охотно разказа за обучението, което осигурявало на момичетата всякакви играчки и лубриканти, с които да експериментират. Тя се записала за курса преди да дойде за да практикува наученото у нас.

 

Девушката се подвизава у нас от 10 години, като пристигнала под предлог да изкара още едно образование – този път висше.

 

"Приятелката ми, която учеше в Москва бе ходила на над 20 подобни курса, не само за фелацио. Тя ме закара там и беше много забавно. На входа ти дават шампанско, за да се отпуснеш.

Влизаш и виждаш 15...с всякакви там лубриканти, презервативи, с които да си играеш. Пред теб има инструктор, която също държи първо да пиеш.

Учат те, както трябва. Най-важното, което научих, е да не стискам устни и зъби", описва „занятията“ Капитонова.

 

От чутото можем да съдим, че обучението е било типично по руски: тост – свирка, тост – свирка...


Не е ясно дали от курса са предлагали и извънкласни занятия.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати