Меню

Избрани новини

Фен зона

Почина бащата на Боби Ръгбиста от "Биг Брадър" (снимки)

Човекът е страдал от онкологично заболяване

Борислав Борисов от "Биг Брадър", по-известен като Боби Ръгбиста се е простил с баща си на 17 януари.

Бившият на Русата Златка и настоящата половинка на татуираната Никита разказа в Къщата на "Биг Брадър", че баща му е тежко болен и се разплака в пристъп на безпределна тъга.

Миналата есен, Борислав влезе само за няколко дни в "къщата с камерите", за да подкрепи своята половинка скандалната Никита Джонсън.

Тогава тя беше в труден период от престоя си в риалити програмата, поради това, че бе низвергната от всички останали и притисната до стената с обвинения, че само спи, не прави нищо, заяжда се с другите и злобее.

Опитвайки се да се защити, тя волно или неволно сътвори скандал казвайки на Златка, че знае за миналите й отношения с Борислав.

Нейното гадже Боби Ръгбиста влезе, за да се опита да я успокои и да й вдъхне сили и кураж, с надеждата тя да устои до края и да спечели формата.

Той самият обаче беше доста притеснен заради болният си баща и предпочете да излезе от Къщата и да отиде да бди до леглото на страдащият си родител.

Борислав е обичал и уважавал изключително много татко си и последните му земни дни са го карали да се чувства ужасно потиснат.

Бащата на Никитиния мъж е имал рак от една година, като последните месеци са били най-тежки за болния и за семейството му.

Той почти не се хранел, стопил се и косата му опадала.

 

Родителите на Борислав, преди баща му да се разболее

Борислав си взе "сбогом" с баща си, като написа във Фейсбук:. „Благодаря, че беше до мен, когато бях малък и имах нужда от съвет! Благодаря ти, че имат свободата да бъда този, когото поисках! Благодаря ти, че никога не ме спря да направя грешките, които считах за важни! Благодаря ти, че не ми попречи за нищо, което държах да направя или сбъдна! Благодаря ти за всичко, татко! И прости моите грешки! Почивай в мир“.Коментари (22)

Joan Porras ЧУДОТО: Казвам се Джоан Поррас. Искам да разкажа моята история тук как д-р Огундейл върна съпруга ми за мен със заклинанието си в рамките на 24 часа, а заклинанието е безобидно. Потърсих помощ навсякъде, но само д-р Огундейл успя да помогне. Получих неговия контакт от някой, на когото преди е помагал в интернет. Ако имате нужда от помощ, съветвам ви да му пишете, ако имате нужда от помощ чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Имейл: [email protected] Казах му, че ще споделя добрите новини за него, той е много страхотен.
12.07.2020 21:09 / Отговор
Pedro Hayes Казвам се Педро Хейс. Просто искам целият свят да знае за заклинателя, който срещнах в интернет, наречен д-р Огундейл, не мога да обясня как ми е помогнал, ще споделя няколко думи тук. Жена ми напусна с децата си преди 7 години. Миналата седмица преглеждах интернет и намирам някакво свидетелство, споделено от толкова много хора, които говорят за д-р Огундейл, бързо се свързах с него за помощ в рамките на 24 часа, съпругата ми се свърза с мен, за да ми поиска прошка, и тя се върна в живота ми и ние сме щастливо женен отново, какъв страхотен МИРАКЛ толкова съм щастлив. Д-р Огундейл върна жена ми в рамките на 24 часа. Не мога да опиша всичко в писмена форма. Всичко, което мога да кажа е, много благодаря, много съм щастлив. Той ми каза да споделя историята, както всеки прави, ако се нуждаете от някаква помощ. Свържете се с д-р Огундейл в WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Магиите му са ефективни и безобидни, всичко за д-р Огундейл е супер.
23.07.2020 21:12 / Отговор
Lisa Казвам се Лиза Бари, искам да засвидетелствам пред широката общественост как връзката ми беше възстановена от великия заклинател, който някога съм имал предвид, наречен д-р Огунделе, след като д-р Огунделе заклина да върне съпруга ми в рамките на 24 часа бившия ми -съпругът ми се обади и поиска моята прошка. Сега отново сме щастливи заедно като любовници и семейство. Всичко благодарение на д-р Огунделе, който направи любовна магия за мен, за да се върне съпругът ми у дома. Ще продължа да споделям това, докато всички видят моето свидетелство, защото този човек е мощен и истински. Можете да се свържете с д-р Ogundele на Viber или WhatsApp Chat: +27638836445.
21.12.2020 23:17 / Отговор
Skylar Budd Казвам се Скайлар Бъд. Позволете ми бързо да ви информирам тук, че д-р Огунделе, чийто WhatsApp или Viber Chat Number е: (+27638836445) е страхотен и мощен заклинател, който някога съм познавал, има съмнение за него, заклинанието му е 100% гарантирано. След като се свържете с него, връзката ви ще бъде осигурена, той има силата да върне обратно любовниците, брачните проблеми и всякакъв вид човешки проблеми или болести. Веднъж бях изхвърлен от съпруга си от над 21 години, търсих помощ навсякъде, където никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих номера на WhatsApp на д-р Огунделе. Веднага се свързах с него и съпругът ми, който ме заряза за друга дама, се върна при мен в рамките на 24 часа. Днес ви казвам, че д-р Огунделе е мощен и свръхчовек.
08.01.2021 13:43 / Отговор
Edith Wood Казвам се Едит Ууд, искам да разкажа на всички за д-р Огунделе, велик човек, който върна съпруга ми за мен със своите сили в рамките на 24 часа, какъв мощен заклинател, ако имате нужда от помощ по някакъв начин. Съветвам ви да се свържете с него чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Поща: [email protected] Той има силата да реши всеки проблем, връзка, любов или някаква болест. Толкова супер и истински той върна съпруга ми, който ме напусна преди 9 години със своята магия.
12.01.2021 18:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати