Меню

Избрани новини

Фен зона

Кой прави каскадите с мотор в "Дяволското гърло"

Сериалът вече се излъчва по Нова ТВ, в четвъртък, на 28 февруари, гледахме 1-ви епизод

Още от 1-ви епизод сериалът "Дяволското гърло" на реж. Павел Веснаков и с участието на топактьорите Владо Карамазов и Теодора Духовникова даде заявка за наистина интересен и заплетен сюжет, с една органична игра на актьорите и красиви природни кадри в Родопите.

Както вече LifeOnline.bg ви информира сериалът е криминална драма и разказва за полицейско разследване на заплетени престъпления, покрай които изкачат неочаквани житейски истории, лични драми, дълбоко крити тайни, етнически взаимоотношения, дори и бежанския въпрос, така актуален у нас през последните няколко години.

За създаването на криминалната драма цялата продукция е изнесена в Родопите за близо 2 месеца и е снимана в Смолян, Пампорово и целия регион. Заснемането на всеки от епизодите отнема приблизително 4 дни.

Карамазов разкрива, че самият той е изпълнил каскадите с кросовия мотор, които ще видим по-нататък в кадрите от филма.

По време на снимките на тези каскади е валяло дъжд тревата и асфалта са били мокри.

Владо се занимава с пистов мотоциклетизъм, но кросовите мотоциклети са доста по-различни и управлението им е друго.

Актьорът днес се чуди, как е проявил такова лекомислие и е яхнал мотора сам, без да ползва каскадьор за тези сцени.

Така че ще имаме удоволствието да видим красивият актьор и в амплоато на каскадьор.

"Смятам, че хората ще харесат "Дяволското гърло. Това не е просто криминална драма, това е житейска драма. В живота на героя ми, инспектор от Смолян, се случват ужасни, трагични неща. А да играеш трагедия е доста сериозно, особено в киното, където всичко трябва да е много истинско. Ако не достигнеш до нужната емоция, всичко ще бъде фалшиво", казва Карамазов, който на 27 април е рожденик и ще навърши 40 години.

Актьорът силно се надява сериала да бъде продаден и на чуждестранни телевизии и да се разпространи в максимално голям брой платформи, защото е качествена продукция, изиграна изключително грамотно от актьорите и за да видят и другите нации, че ние тук "не сме идиоти", както се изрази емоционално самият той.

Една от смешните случки, по време на заснимането, за която разказва 39-годишният актьор е големият скандал между него и колежката му Духовнкова в смолянската болница, където са снимали някои от кадрите за филма. Карамазов е бил изнервен от няколкочасовия престой в моргата на болницата преди това, а Теодора нещо му дуднела на главата, това мрънкане го вбесило, чашата преляла и той се разкрещял. Двамата така зверски започнали да се "дерат", че единият от операторите се приближил и казал - "Спрете вече, цялата болница ви гледа". Карамазов вдигнал глава и видял, че по всички прозорци са накацали пациенти, персонал и гледат удивено.

Естествено след това бързо се сдобрили, като останалата част от екипа била втрещена от рязката смяна на настроенията, особено след като изиграли перфектно последващата еротично-любовна сцена между двамата, която също се получила невероятно достоверно.

"Посланието на "Дяволското гърло" е, че всички сме такива, каквито сме днес, защото са се случили неща в миналото, които са ни предопределили.

Няма нищо случайно и е важно да имаме отговорност към времето и мястото, в което живеем", коментира продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Стотици позитивни коментари предизвика премиерният епизод и в социалните мрежи, а онлайн гледанията само за няколко часа са над 33 хиляди в платформите на NOVA.

Следващият епизод на българската криминална драма “Дяволското гърло“ е на 7 март, четвъртък, от 22.00 ч. по NOVA.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза