Меню

Избрани новини

Фен зона

Драма! Задава се краят на много любими сериали

"Игра на тронове" и "Теория за Големия взрив" са проектите, които ще секнат завинаги през 2019-та

Популярни телевизионни сериали ще приключат през 2019 година, за огромно съжаление на своите почитатели.
Следващата година зрителите ще видят последните сезони на девет телевизионни поредици, които са спечелили популярност и милиони фенове по целия свят.

Това не трябва да натъжава привържениците им, обачe, тъй като така ще се даде път на нови и още по-интересни тв сериали, отбелязва репортер на LifeOnline.bg.

В списъка с приключващите проекти попаднаха култовите сериали "Игра на тронове" и "Теорията за Големия взрив", информира vgoroden.ru.
Датата на премиерата на последния сезон на "Game of thrones" ще е през април. Известно е, че следващата година ще бъдат излъчени последните шест епизода от поредицата, започнала през 2011-та. Създателите на "The Big Bang Theory" също обявиха приключването на ситкома. Има информация, че решението е взето по инициатива на главния актьор Джим Парсънс.
В края на годината ще бъде излъчен и последния, четвърти сезон на поредицата "Mr. Robot". Заснемането на последните 12 епизода вече е започнало в Ню Йорк. Стана известно, че ролите в продължението на поредицата ще се изпълняват от участници, играли в предишни сезони.
2019-та ще бъде последната за любимата на аудиторията поредица "Gotham". Последният сезон ще разкаже за превръщането на Брус Уейн в Батман. Следващият удар за феновете ще бъде финализирането на шпионския трилър "Вътрешна сигурност" (Homeland) с Клеър Дейнс в главната роля. Последната серия ще бъде показана през юни.
Сериалът "Вице", премиерата, на който беше преди седем години, също ще приключи следващата година. Последните седем епизода ще бъдат излъчени следващата пролет.
И накрая, през 2019-та, зрителите ще видят финалните епизоди и на сериалите "Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events" (Лемъни Сникет: Поредица от злополучия) и "Lovers" (Любовници).

Превод от руски език: Ани АтанасоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза