Меню

Избрани новини

Фен зона

Мъртвите герои от Game of Thrones оживяват

HBO пуска специален епизод със загиналите персонажи от сагата - Кит Харингтън повече няма да участва в проекта

"Game of Thrones" е един от най-успешните сериали, който има армия от фенове. Авторите на фантастичния сериал заснеха специален епизод с мъртвите герои, съобщава Entertainment Weekly.
Снимките се проведоха в Белфаст, и в тях е взел участие Шон Бийн, превъплатил се в ролята на Нед Старк - главен герой в първи сезон. Има информация, че в този момент в Белфаст се е намирал и Джейсън Момоа, който изигра друг трудно прежалим персонаж - Хал Дрого. Участието му в специалния епизод засега не е потвърдено, твърди kino.rambler.ru, провери репортер на LifeOnline.bg .
Серията няма да бъде показана по HBO в рамките на осмия сезон на "Game of Thrones". Епизодът може да се види при излъчването на всички сезони, планирани за пускане след края на популярния телевизионен сериал.
Премиерата на последната част на "Game of Thrones" е насрочена за април 2019 г

 

Междувременно стана ясно, че докато преданите почитатели чакат последния сезон на поредицата, HBO подготвя наведнъж няколко продължения на "Game of Thrones". В предстоящите spin off-ове, обаче, няма да бъде видян Кристофър "Кит" Харингтън, който играе ролята на Джон Сноу. Кит заяви в интервю за Би Би Си, че няма намерение да участва в новия проект. Актьорът каза: "Дали искам да се върна? Не и в този живот. Само си представете пътя, който извървях, като се започне с пилотната серия на "Игра на тронове". Оттогава минаха почти 10 години. Това рядко може да се срещне в актьорските среди. "Раздялата със семейството ми беше огромно и емоционално изпитание за мен." В същото интервю, Харингтън отбелязва, че дори да му предложат да участва в една-единствена серия като прародител на Джон Сноу, той ще откаже.

Засега HBO одобри създаването на пилотна серия само на един spin off - предисторията на "Game of Thrones", която ще ни покаже събитията, които са се случили пет хиляди години преди настоящите серии. Снимките ще започнат през 2019 г., а в главните роли е предвидено да се превъплатят Наоми Уотс, Джош Уайтхаус, Денис Гоф и други.

Превод от руски език: Ани АтанасоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати