Меню

Избрани новини

Фен зона

Изтекоха подробности за най-епичната битка от новия сезон на „Игра на тронове“ (снимка)

Снимка: кадър / Битката на копелетата

При тежки условия екипът е снимал баталните сцени 55 нощи

Създателите на "Игра на тронове" завършиха снимките на най-епичната битка в поредицата, които продължиха рекордните за шоуто 55 нощи, съобщава фен-сайта Watchers on the Wall.

За снимките на битката феновете научиха от заключения Instagram акаунт на помощник-режисьора Джонатан Килан. Той публикува снимка на картичката, която членовете на екипа получиха от продуцентите. 

На кинематографите се благодари за това, че са издържали 55 нощи на "студ, сняг, дъжд, кал, овчи фъшкии, мрак и ветровете на Магераморна (село в Северна Ирландия)".

От поста на Кинлан стана известно, че битката ще се състои на три различни места. Феновете предположиха, че това е битка за замъка Winterfell, чийто декор екипът изпепели през февруари. Трябва да се отбележи, че новата епична сцена отне на създателите на поредицата повече време от заснемането на "Битката на копелетата" от шестия сезон.

„Игра на тронове“ се излъчва по HBO от 2011 г. насам. Литературната основа на сагата е цикълът книги "Песен за огън и лед".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза