Меню

Избрани новини

Фен зона

Намекнаха кой ще седне на Железния Трон

Снимка: социални мрежи

Джъстин Бийбър няма да участва в сериала, затова пък Ед Шийрън се присъединява към екипа на „Игра на тронове“

На ежегодното събитие South by Southwest (SXSW), което включва музикални, филмови, медийни фестивали и конференции в град Остин (Тексас), създателите на популярния телевизионен сериал "Игра на тронове" Дейвид Бениоф и Даниел Брет Уайз отговориха на няколко въпроса свързани с проекта. Според Deadline, те са потвърдили, че в осми, последен сезон ще има само шест епизода.

Въпреки това, няма разкрити конкретни подробности за сюжета. Но отговорът на един въпрос заинтригуван феновете, съобщава IndieWire. 

На въпроса"Кой велик дом от "Игра на тронове" олицитворява всеки от създателите на поредицата?", продуцентите отговориха, че не биха избрали Старк, тъй като е твърде "очевидно". В крайна сметка, те се спират на Ланистър.

Игра на тронове

Изпълнителката на ролята на Санса Старк Софи Търнър, която също присъства на пресконференцията, попита "Защо създателите на шоуто вървят срещу течението, а не избират най-популярната династия?", на което Уайз заяви: "Искаме да победим", визирайки борбата за Железният Трон. 

"Това спойлер ли беше?" – пита Търнър, а Уайс веднага закри устата си с ръка, преструвайки се на ужасен, че се е изпуснал с ценна подробност.

Железният Трон е името на трона, на който седи краля на андалите и първите хора. Намира се в Голямата зала на Червената крепост в столицата на кралството Кралски чертог. На трона може да седне само краля или негов регент. Също така, изразът "железния трон" често се използва като нарицателно за монархията, управляваща Седемте кралства.

От HBO обявиха датата на премиерата на седмия сезон на "Игра на тронове" миналата седмица. Първата серия ще бъде излъчена на 16 юли 2017.

По време на събитието в Остин също така стана известно, че в седмия сезон на поредицата ще се появи британския, музикант и актьор Ед Шийрън, съобщава Variety.

Чувайки новината Софи Търнър, припомни, че все още чака появата в шоуто на Джъстин Бийбър, на което Уайз шеговито й обеща, че певецът ще участва в "девети сезон."Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати