Меню

Избрани новини

Риалити

"Ветровете на зимата" е почти готова съобщи Джордж РР Мартин

Снимка: HBO кадър от сериал

Шестата поред книга от поредицата "Песен за огън и лед" трябва да излезе тази година

Книгата "Ветровете на зимата", шеста от поредицата "Песен за огън и лед" на Джордж Р.Р. Мартин, може би вече си има дата на излизане, стана ясно от коментар на автора ѝ в неговия блог, съобщава "Индипендънт".

"Мисля, че ще излезе тази година", пише той за радост на почитателите си, след което добавя: "Но пък си мислех същото и миналата година".

Читателите чакат повече от 5 години продължението, което беше обещано да излезе миналата година преди април месец, заедно с новия сезон на сериала "Игра на тронове", чийто сюжет е базиран върху шестата, все още неиздадена, книга.

Засега обаче "Ветровете на зимата" не е завършена.

"В момента има написани някои много мрачни глави. Казва се "Ветровете на зимата" и от 20 години насам ви повтарям, че зимата идва. Зимата е времето, когато всичко умира, а студът, ледът и тъмнината изпълват света. Това няма да е най-приятното време, на което се надяват всички. Някои от героите попадат на много мрачни места. В класическия начин на разказване всичко става по-лошо преди щастливата развръзка. Така че нещата стават доста по-лоши за много хора", коментира Мартин.Коментари (2)

Unfaica buy kamagra jelly india
01.06.2021 20:54 / Отговор
Unfaica onde comprar dapoxetina no brasil
30.06.2021 11:56 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати