Меню

Избрани новини

Пикантерии

Звезда от „Троновете“ обясни необходимостта от голотата и еротичните сцени в киното

Снимка: кадър от сериал

Натали Дормър отнесе критики за филма „In Darkness“

Актрисата Натали Дормър, най-известна с ролята си на Марджъри Тирел в сериала "Игра на тронове", отговори на критиките относно филма "In Darkness", в който тя е съавтор на сценария и играе главната роля. Лентата беше обвинена в прекомерна голота и романтизиране на садизма, съобщава The Guardian.

36-годишната Дормър каза, че сексуалността играе важна роля в атмосферата на трилъра. 

"В крайна сметка, всички ние имаме тела. Във филма има секс сцена, която бих нарекла любовна сцена. Това е метафора за това как моята героиня се доближава до героя на Ед Скрейн. Голотата перфектно демонстрира това.", казва актрисата.

Тя отбеляза, че сцената под душа, в която нейната героиня е гола, разкрива характера й - зрителите виждат татуираното й тяло и осъзнават, че тя не е това, което изглежда.

"In Darkness" разказва за сляпото момиче София (Дормър), която става неволен свидетел на убийството на дъщерята на опасен международен престъпник. 

Режисьор на филма е Антъни Бърн, който заедно с актрисата е написал сценария. В лентата също участват моделът Емили Ратайковски, Джоел Ричардсън и Джеймс Козмо.

Превод - LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза