Меню

Избрани новини

Звездите

Емилия Кларк напусна „Игра на тронове“ (снимка)

Кога ще започне сезон осем?

Феновете търпеливо чакат последния сезон на фентъзи сериала „Игра на тронове“ да излезе на екран, но кога точно ще се случи това? 

Емилия Кларк завърши снимките за фантастичната поредица "Игра на тронове". Актрисата, която изигра една от ключовите героини в сериала Денерис Таргариен, съобщи това в своя Инстаграм, видя репортер на LifeOnline.bg.

"Сбогувам се със страната, която беше мой дом далеч от дома за почти десетилетие. Това беше дълъг път, благодаря " Игра на тронове ", за живота, които никога не съм предполагала, че ще живея и за семейството, което винаги ще ми липсва", подписа снимката актрисата.

По-ранното напускане на снимачната площадка навежда феновете на мисълта, че нейната героиня Денерис ще загине преди края на сериала.

Всъщност според някои изявления изтичащи мимолетно от мястото на снимките, никой от ключовите герои в сериала няма да оцелее.

Последният осми сезон на популярната фентъзи сага "Игра на троновете", базирана на книгата на Джордж Мартин, ще се излъчи през 2019 г. по HBO.

Така се оказва, че продуцентите пропускат повече от година, всъщност феновете вече чакаха 12 месеца, но им предстоят поне още 9 до април 2019, когато се очакват  последните шест епизода.

По-рано, още една звезда от поредицата - Софи Търнър, бе заподозряна в разкриване на подробности за последния сезон, след като тя си направи татуировка свързана с действието във филма.

Превод LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза