Меню

Избрани новини

Фен зона

Най-вероятните мъртъвци в сезон 7 на „Троновете“ според експертите (видео)

Познавачите на сериала „Игра на тронове“ предрекоха бъдещите покойници

След публикуването на официалния трейлър на следващия сезон на популярния телевизионен сериал "Игра на тронове" по романите на Джордж Р. Р. Мартин, феновете на сагата започнаха да правят залози кой от героите ще загуби главата си в борбата за Железния Трон. Mashable публикува своята версия на хит парада на потенциалните трупове.

Седмо място е заето от Елария Санд, копелето на дом Улери и любовница на Оберин Мартел. В шестия сезон, тя се включва активно в смяната на властта в Дорн. Очаква се, че причина за смъртта й може да бъдат дъщерите на Оберин - Пясъчните змии, включващи се в голямата война.

Елария Санд

Смъртта на рижия дивашки ездач Тормунд Ужаса заема шесто място. Експертите смятат, че той ще бъде възпрепятстван да оцелее до осми сезон от Белите бродници.

 

Тормунд Ужаса

Военачалникът на Денерис Сив червей бе на ръба на смъртта в петия сезон, успя да блесне в еротични сцени, както и стана известен като най-красивия евнух във Вестерос. Въпреки това, благодарение на късмета си феновете на шоуто смятат, че той трябва да заеме пета позиция от най-вероятните кандидати да отлети през новия сезон.

 

Сив червей

Най-вероятно Юрон Грейджой, който безсрамно уби брат си и се хвали с неизплатени части от тялото си ще умре още в първата битка. Той не е един от главните герои на предстоящите събития, според анализаторите на сериала.

Теон, наследникът на господарят на Железните острови, започна кариерата си в позицията на роб, премина през много изпитания и унижения, и най-накрая взе полагащото му се място. Въпреки това, той е един от първите трима кандидати за смърт.

Теон Грейджой

Питър Белиш по прякор Кутрето, прочут майстор на лъжите и интригите, призна пред Сана в миналия сезон, че иска да седне на Железния Трон и да управлява с нея. Поклонниците на "Игра на тронове" смятат, че той надценява своите шансове. Затова е на второ място в класацията на предполагаемите трупове.

 

Питър Белиш

И на първо място, парадоксално се е настанила Церсей, в трейлъра тя е показана да сяда на заветния Трон. Но, тя е обречена, твърдят експертите, явно твърде много от тях са в очакване на смъртта й.

Церсей Ланистър

Премиерата на седмия сезон на "Игра на тронове" по телевизионния канал HBO България е на 17 юли. Този път сезона ще бъде само седем серии. Край на сагата ще сложи осми сезон, който ще бъде показан по телевизионните екрани през следващата година.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати