Меню

Избрани новини

Фен зона

Герои от „Игра на тронове“ идват в София

Aniventure Comic Con ще се проведе на 9 и 10 септември в Inter Expo Center в София

Лоялният и смел оръженосец в историята на „Троновете Подрик Пейн и най-голямата, и най-кръвожадна дъщеря на Оберин Мартел - Вайпър ще се срещнат на сцената на Aniventure Comic Con в София през септември по покана на HBO Bulgaria.

Младият оръженосец Подрик е един от малкото герои, оцелели от началото на сериала и е преживял почти всички знакови моменти. Изпълнителят на неговата роля - актьорът Даниел Портман идва за предстоящото събитие в българската столица.

В него ще се включват още Том Влашиха (Ядън Х‘гар) и Обара Санд, в чиято роля се превъплъщава Кейша Кашъл-Хюс. Кейша е единствената актриса, участваща в сериала, която е номинирана за награда "Оскар" в категория главна женска роля през 2013г. за филма "Whale Rider".

Том Влашиха

Aniventure Comic Con ще се проведе на 9 и 10 септември в Inter Expo Center в София.

Междувременно стана ясно, че броят на спин-оф продълженията на поредицата "Игра на тронове" е нараснал до пет, съобщени писателя Джордж Мартин пред "Live Journal". Въпреки това, авторът на "Песен за огън и лед", предпочита да нарича тези проекти "наследници на шоуто".

Според Мартин, сега HBO развива нови идеи с четири сценаристи. Това Макс Бореншайн, Джейн Голдман, Брайън Хелгеланд и Карли Рей. Наскоро към тях се присъедини пети автор, но Мартин отказва да разкрие името му.

Писателят сподела, че не харесва терминът "спин-оф", и вярва, че при новите проекти не е приложим. "Става въпрос за напълно нова история разгърната във "вторична вселена" (ако вземем понятието Толкин) в света на Вестерос и отвъд, на света, който съм създал за "Песен за огън и лед ", каза Мартин.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати