Меню

Избрани новини

Фен зона

Какво го чака Джон Сноу в седми сезон на „Троновете“?

Снимка: кадър от филм

Той е един от най-обичаните герои в сериала

Изпълнителят на ролята на Джон Сноу в популярния телевизионен сериал "Игра на тронове", Кит Харингтън намекна, че неговият образ го очаква "голяма промяна" в седмия сезон на шоуто, съобщава Express.

Британският актьор призна, че чувства връзка с Джон Сноу, роля която е играе от 2011 г. насам. Според Харингтън, героят му е скъп и той се опитва да живее живота му на екрана.

Преди две седмици, бе обявена датата на премиерата на седмия сезон - 16 юли 2017. Въпреки това, сюжета на продължението все още е строго пазена тайна.

Джон Сноу е главен герой в поредицата от фентъзи романи "Песен за огън и лед" на американския писател Джордж Р. Р. Мартин. Присъства в книгите "Игра на тронове" (1996), "Битката на царете" (1998), "Вихър от мечове" (2000), "Танц с дракони" (2011).

Отначало се предполагаше, че Джон умира след петия сезон на сериала и книгата "Танц с дракони", но в шестия сезон на поредицата бе възкресен му магьосницата Мелисандра.

През 2012 г. Кит Харингтън е номиниран за ролята на Джон Сноу за награда "Сатурн" за най-добър поддържащ актьор, а през 2016 г. за "Еми" в същата категория. Също така, заедно с целия екип получи номинации от Гилдията на филмовите актьори за най-добър актьорски състав в драматичен сериал през 2012 г., 2014 г. и 2015.

През 2017 г., Харингтън е един от най-високо платените телевизионни актьори, участващи в тв проекти: за всеки епизод на "Игра на тронове", той получава 1,1 млн. долара.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати