Меню

Избрани новини

Фен зона

Ще създаде ли HBO предистория на „Игра на тронове“?

Игра на тронове
Снимка: кадър от сериал

Директорите на телевизия не изключват създаването на сикуел

Изпълнителните продуценти (шоурънъри) на сериала "Игра на тронове" имат намерение да се концентрират изцяло върху последния сезон, и няма да се занимават с подготовката на предисторията, съобщава Entertainment Weekly.

Програмният режисьор на шоуто Кейси Блоа, работещ в HBO, каза, че в момента най-важното е пускането на седмия сезон и писането на сценария и краят на последния осми сезон.

Той подчерта, че шоурънърите са вдигнали летвата пред себе си много високо, така че те се надяват на най-малко един проект под формата на предистория.

Кралица Церсей

Блоа отбелязва също така, че заради сътрудничеството с Джордж Мартин, автор на романа, по който се снима поредицата, съществува широко поле за създаване на впечатляваща предистория.

"Джордж създаде цяла вселена... Той има всички тези истории, които е измислил и това е само една от причините, поради които книгите му са толкова добри.", каза директорът на програмата.

Той обясни, че в момента е невъзможно да се каже точно кога ще излезе заключителният сезон. Вариантите са както през 2018, така и през 2019, всичко зависи от това кога ще бъде завършен сценарият.

Игра на троновеКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати