Меню

Избрани новини

Пикантерии

Софи Търнър: Разбрах за оралния секс от „Игра на тронове“

Санса Старк
Снимка: кадър от филм

Актрисата е едва 13 годишна, когато чете сценарият на сериала

Звездата от Игра на тронове Софи Търнър (Санса Старк) разказа, че докато чела сценария на сериала научила много за секса и коментира сексуалното насилие, което е представено в проекта.

Игра на тронове
Актрисата е едва на 13 години, когато получава ролята. Тогава тя прочита сценария, пълен не само с кръв, насилие и смърт, но и с много сексуални сцени. За ефектът върху съзнанието ѝ разказва вече 21-годишната Софи в интервю за The Time.

„Узнах какво е орален секс от сценария. Помислих си: „И хората правят това? Очарователно!.“
Това бе моето сексуално образование“. Пред изданието Софи коментира и темата за сексуалното насилие, което е в сериала и в което е замесена героинята ѝ Санса Старк в пети сезон.

Джон Сноу

Софи разказва, че нито тя, нито който ѝ да е от познатите ѝ се е сблъсквал с това, затова и тя е „достатъчно наивна“.

„Когато се снимах в тази сцена, възникна голям шум как може ние да показваме това по телевизията. Моите първи мисли бяха, че това наистина не трябва да се прави. По-късно помислих, че всичко е направено правилно. Колкото повече говорим за насилието, толкова по-добре. Нека има такива, които смятат, че не трябва да се говори на тази тема и бойкотират сериала."

В личния си живот актрисата се чувства много добре. Повече от половин година тя се среща с музиканта Джо Джонас. Новият сезон на сериала Игра на тронове стартира на 16 юли.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза