Меню

Избрани новини

Пикантерии

Софи Търнър: Разбрах за оралния секс от „Игра на тронове“

Санса Старк
Снимка: кадър от филм

Актрисата е едва 13 годишна, когато чете сценарият на сериала

Звездата от Игра на тронове Софи Търнър (Санса Старк) разказа, че докато чела сценария на сериала научила много за секса и коментира сексуалното насилие, което е представено в проекта.

Игра на тронове
Актрисата е едва на 13 години, когато получава ролята. Тогава тя прочита сценария, пълен не само с кръв, насилие и смърт, но и с много сексуални сцени. За ефектът върху съзнанието ѝ разказва вече 21-годишната Софи в интервю за The Time.

„Узнах какво е орален секс от сценария. Помислих си: „И хората правят това? Очарователно!.“
Това бе моето сексуално образование“. Пред изданието Софи коментира и темата за сексуалното насилие, което е в сериала и в което е замесена героинята ѝ Санса Старк в пети сезон.

Джон Сноу

Софи разказва, че нито тя, нито който ѝ да е от познатите ѝ се е сблъсквал с това, затова и тя е „достатъчно наивна“.

„Когато се снимах в тази сцена, възникна голям шум как може ние да показваме това по телевизията. Моите първи мисли бяха, че това наистина не трябва да се прави. По-късно помислих, че всичко е направено правилно. Колкото повече говорим за насилието, толкова по-добре. Нека има такива, които смятат, че не трябва да се говори на тази тема и бойкотират сериала."

В личния си живот актрисата се чувства много добре. Повече от половин година тя се среща с музиканта Джо Джонас. Новият сезон на сериала Игра на тронове стартира на 16 юли.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати