Меню

Избрани новини

Фен зона

Най-злият герой от „Троновете“ ще се появи в новия сезон

Игра на тронове
Снимка: кадър от сериал / HBO

Обещават злодеят да засенчи досегашните водачи на листата по жестокост

Премиерата на седмия сезон от фантастичната сага "Игра на тронове" предстои, а на зрителите на сериала бе обещан нов и може би най-ужасяващ злодей, съобщава The Independent.

Както актьорът Йохан Филип Асбек сподели, предишните най-отрицателни герои – Джофри Баратеон (в ролята Джек Глийсън) и Рамзи Болтън (Айуън Риън) – ще избледнеят в сравнение с неговия герой Юрон Грейджой.

Злодеите в

Злодеите в "Игра на тронове"

Джофри Баратеон и Рамзи Болтън

Джон Сноу

"В следващия сезон Рамзи ще изглежда като малко дете пред този!", казва Асбек.

Героят му направи дебюта си в шестия сезон, когато се възкачи на Морския трон. Вестникът пише, че ако феновете на "Игра на тронове" мислят, че най-лошите злодеи са в миналото, ще трябва да помислят отново.

По-рано бе съобщено, че отново е отказано на критиците да гледат копия от предстоящия сезон на "Игра на тронове" предварително. Мярката е взета след като преди време изтекоха първите четири епизода от сезон пет на поредицата.

Премиерата на седмата част от "Игра на тронове" ще се състои на 16 юли по HBO. Новият сезон ще бъде от седем серии, и като предпоследен се очаква да бъде изпълнен с много зрелищни битки във кървавата война за Железният трон.

"Игра на тронове" излиза по HBO през 2011 година. Заснемането на последният осми сезон ще започне през есента. Литературната основа на сериала е поредицата от книги "Песен за огън и лед" на американския автор Джордж Р. Р. Мартин.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати