Меню

Избрани новини

Фен зона

Удължават „Теория на големия взрив“ с още две години

Теория за големия взрив
Снимка: Publicitātes foto

Звездите на шоуто взимат по милион за всеки епизод

Популярният американски телевизионен сериал "Теория на големия взрив", излъчван от CBS, ще бъде удължен с още два сезона, съобщи Дедлайн. По-рано беше съобщено, че, може би, проектът ще бъде прекратен, тъй като срокът на договорите на актьорите изтичат и създателите на поредицата не могат да се споразумеят за тяхното удължаване.

Въпреки това, според източници на изданието, създателите на поредицата са успели да постигнат споразумение с актьорите Джим Парсънс, Джони Галеки, Кейли Куоко, Саймън Хелбърг и Наяр Кунали, чиито договори изтичат през март 2017, те ще продължават да работят при същите условия. Според съобщения в пресата, всеки от тях получава около 1 милион на епизод. Новите договори със старите условия ще бъдат подписани за срок от две години.

Според TVLine, 11-ти сезон на шоуто е пред завършване.

Миналото лято, президентът на телевизионния канал CBS Entertaiment Глен Хелър бе убеден, че проблеми с новите договори няма да има. Въпреки това, през януари 2017 г. той призна, че не е толкова лесно да разбере с актьорите.

През 2014 г., Джим Парсънс, Кейли Куоко и Джони Галеки вдигнаха хонорарите си до 1 милион за всеки половин час епизод на шоуто. Увеличение на заплатата получиха и Мелиса Рауч и Мяим Бялик. Но, както пресата писа, звездите на поредицата очакваха ново увеличение на заплатите.

През януари на публиката беше показан последният заснет епизод от 10-ия сезон. Тогава бе съобщено, че актьорите отказват да се върнат към условията на старите си договори.

Изпълнителният продуцент на поредицата, Стив Молари не  изключи, че 10-ия сезон може да бъде последен, но в същото време призна, че е логично любимият сериал да продължи да се снима.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза