Меню

Избрани новини

Афиш

Ченгетата от втора линия в "Дяволското гърло" - Валери Йорданов и Стоян Радев (видео)

Тежки престъпления и лични драми в сюжета на новия сериал по Нова

Новият криминален сериал "Дяволското гърло" с участието на топактьорите Владо Карамазов и Теодора Духовникова започва на 28-ми февруари от 22:00 часа, по Нова ТВ.

Режисьори на разследващата криминална драма са Павел Веснаков и Димитър Димитров, а оператори - Борис Славков и Мартин Балкански.

Креативният продуцент и сценарист е Иван Спасов.

Сериалът е заснет почти изцяло в Родопите и макар да е първото българско заглавие в този популярен в цял свят жанр, към него вече е заявен предварителен интерес от международните пазари.

В „Дяволското гърло“ има мистика и тежки престъпления, засягат се още значими социални теми - предателство, приятелство и любов, бежанския въпрос, съжителството на различни етноси.

Владимир Карамазов влиза в ролята на разследващия полицай от Смолян Филип Чанов, а Теодора Духовникова е криминалния профайлър Мия Язова от ДАНС, изпратен от София, който му помага.

Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са сред звездите на мащабната продукция на Дрийм Тийм Филмс

Валери Йорданов и Стоян Радев от Варненския театър са двойка ченгета помагащи на следователя от Смолян Филип Чанов (Владо Карамазов).

В сериала Валери Йорданов играе Манол Попнеделчев, по-известен като Попето - странен и чешит по характер полицай, който не е много по приказките и действа без грешка, като успява винаги да получи информацията, от която има нужда.

"Историята е страхотна. Сценарият е един от най-добрите, които съм чел в последните години. В него освен екшън, ще има и много изненади", споделя актьорът от лентите "Кецове", "Хъшове" и "Емигранти".

Героян на Стоян Радев е Красимир Каров, полицай с 25 -годишен стаж, с разбит брак, разбито здраве и голямо дете, чието порастване е изпуснал.

Една често срещана полицейска съдба в реалността...

Последно гледахме Валери, който на 22 февруари навърши 45 год., във "Воевода" като Стоян Ковача, а Стоян Радев, който това лято ще чества 50-годишен юбилей, в "Лили Рибката", като бащата на Лили. 

Криминалната драма „Дяволското гърло“ започва утре вечер - 28 февруари и ще се излъчва всеки четвъртък от 22.00ч. по NOVA.

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

 За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати