Меню

Избрани новини

Пикантерии

Галин лъсна в пикантен клип с Емили Тротинетката! (видео)

Оказва се, че двамата се „знаят“ отдавна

 

Транссексуалната Емили с тротинетката, прочула се като половинката на културиста Тихомир Рангелов, когото за известно време също бе превърнала в жена, крие пикантно минало.

 

Оказва се, че в ранна тинейджърска възраст Емо е бил лудо влюбен в прохождащият тогава фолк певец Галин.

 

Редакцията на LifeOnline.bg се сдоби с видео запечатало паметната среща между малкия Емил и неговия идол и както изглежда голямата му „любов“.

 

Краткият клип най-вероятно е заснет в офиса на някое заведение, където Галин е имал участие.

 

 

На него се вижда дребничко и женствено момченце, което по глас и излъчване много напомня на летящата с тротинетка Емили.

 

Детето е изключително любвеобилно и призвана изгарящите го чувства с думите „Обичам те Галине!“, гушкайки се в бъдещата звезда.

 

Певецът обаче очевидно се чувства неловко, въпреки това, бъдещата Емили не отпуска „любовната хватка“ и иска да чуе признанието, че и Галин изпитва аналогични влечения към своя почитател.

 

След като чува неубедителното „И аз те обичам...“, момчето си тръгва доволно от кратката среща със своята несбъдната любов.

 

 

Оказва се, че Емили е била доста „обичлива“ като малка и с други поп фолк звезди от мъжки пол. Така например в TikTok ротира подобно клипче и с Фики Стораро, който също е принуден на гушка Емо и да отговаря на любовните му трепети.

 

@alexcho__ Емили преди 5 години ???? #fy ♬ original sound - ????️lex

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (2)

Пробуденъ Точно долен ляв амбриаж успял да си намери богат спонсор другото нещо Тихомир/Мелиса/То фалшив диетолог и страхливец който като разбра че и другата страна е с медицинско образование се изплаши и почти на финала за режим,ме блокира,пълна карикатура са тези две недоразумения в Човешкият Генов!
05.09.2022 08:11 / Отговор
ПЕПЕ Ще повърна.
13.09.2022 09:47 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза