Меню

Избрани новини

Клюкарник

Щерката на президента Радев се оказа върла чалга фенка! Ето как купонясва на участие на Галин в кръчма (снимка)

Нощни клубове и наргиле барове са любимите места за купонясване на девойката

Не всички деца на политици са с изискани интереси, това важи с пълна сила за дъщерята на президента Румен Радев от първата му съпрруга.

Явно Дарина Радева се е гмурнала в разгара на тийнейджърския живот и купоните по нощните клубове са част от забавленията на президентската дъщеря.

Освен това наследницата на Румен Радев не само не се крие, а дори се хвали с купоните на които присъства.

Наскоро тя сподели снимка в социалните мрежи, на която грееща от щастие се гушка с чалгаджията Галин, писа ХотАрена.

Фотото показва къдравата тийнейджърка във възторг от срещата със своя чалга идол, който си позволява физическа близост под формата на прегръдка по време на снимката.

Дари Радева обича чалгата и купоните като всяка обикновена тинейджърка

Оказва се, че това далеч не е първия среднощен купон по кръчмите за Дарина.

Генералската щерка може да бъде наречена от някоя пенсионирана гласоподавателка на столетницата „разюздана“, докато клюкарства на пейката пред блока, тъй като тя често бръмчи с приятели и съученици по нощните заведения.

Не са й чужди и вечерите в така популярните наргиле барове, където опъва от наргилетата в шумна компания.

Твърде възможно е държавните дела да са ангажирали толкова много строгия родител и той да е изтървал възпитателния контрол над ученичката си, която видимо не се притеснява от наказанията на баща си.

Момичето се радва на доста свобода и самостоятелност, след като се оказа, че миналото лято обикаля страната с каравана в компанията на по-големи приятели и така стигна без тати чак до морето.

За разлика от мащехата си Деси, Дари страни от светската суета. За да може да се наслаждава на обикновените си забавления на спокойствие тя се е отказала от привилегиите на първото семейство и нито ползва охрана от НСО, нито се вози в държавна лимузина.

Отношенията между Дарина и мащехата й Деси Радева изглеждат чудесни на пръв поглед, но остава усещането за бунт у младата девойка, която бе принудена от доведената си майка да носи нейна стара рокля по време на посещението на папата в България.  / източник ХотАрена

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза