Меню

Избрани новини

Клюкарник

Прохождащи звезди! Певица на Галин пътува за ангажименти на „автостоп“

Обвиниха Десита в некоректност след като провали плановете на „Пътуващи Бургас – София и обратно“

От услугата „споделено пътуване“, която е днешният съвременен аналог на придвижването на „автостоп“ се ползва подопечната на Галин певица Десита от лейбъла „Алфа мюзик“, научи репортер на LifeOnline.bg.

 До редакцията пристигна сигнал от наш читател, който ни осведомява за липсата на транспорт, а в последствие и на коректност за прохождащата звезда.

 

 

Десита проявява интерес към споделено пътуване от София до Бургас

 

Десита е предизвикала възмущението му защото първоначално е проявила интерес да пътува споделено с непознати от София до Бургас и се е уговорила за място в автомобила. Това се вижда под обявата в групата „Пътуващи Бургас – София и обратно“.

В крайна сметка Десислава Димова, както е името на изпълнителката, никаква не се е появила на уговорената среща, с което е объркала плановете на сформираната група за споделено пътуване.

 

 

Оказва се, че Десита е играла "на сигурно" и е ангажирала няколко места

 

От коментарите под поста, в който е изобличена като некоректна има и друг потребител, който потвърждава, че и с него се уговаряла за транспорт и не е отишла. Спряла да си вдига телефона и не информирала за промяната в плановете си.

Няма абсолютно нищо лошо, че като прохождаща и млада в бизнеса, Десита все още няма собствен превоз, и й се налага да избира измежду по-бюджетни варианти. Сигурни сме, че скоро бившата приятелка на Денис Теофиков ще намери начин да се сдобие с автомобил.

 

Важно е обаче да се отбележи, че коректността е качество признак на възпитание, което всеки особено публичните личности, трябва да демонстрират постоянно.

Ще следим как ще продължи Десита към върха, след като вече хората й лепнаха етикета – НЕКОРЕКТНА и свързаха постъпката с песничката й на име „Излъжи ме“…

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза