Меню

Избрани новини

Пикантерии

Блокчето на Калканджиева пак се тресе от шумни купони – подадени са нови жалби срещу миската

Шефката на „Визаж“ живее сама в апартамента, Тачо и синът им са на село

 

Съседите на Жени Калканджиева са подали нови жалби срещу нея. Заснети са и клипове, от които ясно се чува силна музика и блъскане в ранните и късните часове на деня.

 

Никой обаче от живеещите в кооперацията не е влизал в пряк контакт с миската, за да й направи забележка.

 

"Тормозът продължава ежедневно. От 6.00 сутринта започва блъскане, тропане и силна музика", споделят съседи, които надлежно са записали шума от апартамента на Калканджиева.

 

Доказателствата са предадени на полицията, пише Glas.bg, които още от началото на междусъседските войни се оказаха на местопроизшествието.

 

След няколко дни - на 25 юни, е насрочено делото за дребно хулиганство срещу модната заради бурната нощ навръх Гергьовден.

 

 

24 часа след ареста й веднага бе насрочено дело в Районния съд в София. То обаче бе отложено и насрочено за 25 юни заради разпит на нови свидетели.

 

В съда Калканджиева отрече да е буйствала и нападала съседи и полицаи. Междувременно 90 процента от жителите на кооперацията, в която живее Жени Калканджиева, искат тя да се изнесе.

 

Те са събрали подписка още когато съпругът на Мис България преби един от съседите в блока. Стефан Манов - Тачо бе задържан и освободен под гаранция от 5000 лева.

 

Той не живее в кооперацията в кв." Бояна" вече втори месец. При него е и синът им. В апартамента в момента е само Калканджиева, която е поставила няколко камери за видеонаблюдение в кооперацията.

 

Междувременно шеговитите колажи по адрес на думите на Калканджиева „От време на време хвърлям по някое яйце през балкона, нормално е!“, не спират.

 

Скандалният визуален артист Джийсън Брад Люйс сподели преди дни как според него ще изглежда новото жилище на модната шефка.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати