Меню

Избрани новини

Клюкарник

Хомофоб джендъромразец разби носа на Джордан с чаша! От страх певецът не подал жалба!

Нападателят е мъжът до известна певица

Жертва на насилие от хомофоб е станал поп фолк изпълнителят Джордан през декември, научи репортер на LifeOnline.bg.

Кървавата свада се е разиграла в края на миналата година по време на първия рожден ден на Борис - сина на Деси Слава и Благой Найденов. Инцидентът е бил пазен в тайна, поради нежеланието на никой от замесените известни имена да се разчува.

На детското парти са присъствали десетки звездни гости, сред които и много колеги на Деси Слава. Радостното събитие обаче било помрачено и превърнато от един мъж в ужасно грозен скандал.

Той е приятелят на певицата Джина Стоева – Григор по прякор Люляка, който според твърдения на бившата лекоатлетка не иска да бъде намесван в публичните й изяви, но този път се превърнал в център на кърваво меле.

Присъствали на детското парти още разказват с адско възмущение грозното поведение на "анонимния любим" на Джина. Най-напред той се напил като кирка, а след това започнал да се заяжда наред с присъстващите, разказва свидетел пред "Хотнюз".

След като се почерпил порядъчно, пияният мъж се насочил към най-слабия и беззащитен в компанията - фолк певеца Джордан.

Той го заговорил заядливо, а след като изпълнителят отговарял едносрично опитвайки се да избегне конфронтация, Люляка започнал да обижда изпълнителя, като сред нападките наблягал на определения като "Педал, педалче, педераст мръсен и джендър".

Джордан предпочел да не влиза в излишни разправии, но в един момент чашата преляла и той предпочел да си тръгне от партито, последвала го и Емануела. Преди да прекрачат изхода на заведението обаче били настигнати от кавгаджията, който буквално нацелил с кристална чаша Джордан право в лицето.

"Чухме как нещо издрънча силно и в този момент видяхме окървавеното лице на Джордан. След това мъжът на Джина побягна, а тя вместо да провери дали всичко е наред с колегата й, напусна заведението и хвана първото такси, което минаваше. Свидетел на сцената стана и тяхното момиченце, което видимо беше изплашено много от случилото се", разказват очевидци.

През цялата вечер възлюбеният на Стоева се изявявал като пълен простак и нарушавал комфорта на всички гости. Младото гадже на певицата направил грозно впечатление и с опитите си да открадне от бутилките алкохол поръчани за купона.

Според запознати Григор се чувствал много силен в ресторанта, тъй като бил приятел с един от собствениците – син на известна предприемаческа фамилия.

"Твърде възможно е да има и нещо в миналото заради, което Гришата да има зъб на Джордан...", коментират близки до чалга средите.

По-късно Джина Стоева призна за скандала като уточни, че отдавна не живее с бащата на дъщеря си:

„В деня, в който беше рождения ден на сина на Деси Слава, имахме ангажимент около детето и той спонтанно реши да дойде с нас. Не възразих, защото не видях нищо лошо. Стояхме 2-3 часа. Когато решихме да си тръгваме аз поръчах такси, казах „довиждане“ и се запътих към детския център, който е извън залата, да облека и взема Ивая. В този момент е станало спречкването между него и Джордан, на което аз не бях свидетел. Забелязах суматохата и, че група от гостите излизат от заведението. Сметнах, че е най-добре да си тръгнем, за да не разваляме празника. Но веднага щом се прибрах звъннах на Джордан, който ме увери, че е добре. След което звъннах и на Деси Слава, за да се извиня и на нея“, разказва Джина.

След инцидента Джордан е бил със сериозни наранявания и е прибягнал до медицинска помощ в болнично заведение. Следите от нараняване били осезателни, а певецът ги прикривал с макиаж, шапки и големи очила на участия.

Тогава той си е извадил съдебно медицинско с намерение да съди хомофоба, но се уплашил от отмъщение и по-сериозен кютек и сериозно се замислял дали да стигне до съда.

От друга страна приятелката му Джина Стоева непрекъснато звъняла да го умолява да не вкарва в затвора бащата на детето й, на чиято финансова помощ тя разчитала.

В крайна сметка Джордан се отказал от съдебно преследване на Григор – Люляка и оставил насилието безнаказано.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза