Меню

Избрани новини

Звездите

Деси Слава влиза във форма! Фръцка се по прозрачна рокличка, не изпуска Благой от поглед (снимки)

Снимка: Anno Domini

Мамчето прогони нощните пеперуди с рефрена на „Моето зайче“

Деси Слава се е взела в ръце и е твърдо решена да възвърне топ формата от преди да забременее, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Сочното мамче на поп фолка лека полека е започнала да топи килца, а този факт определено кара феновете й да изпадат във възторг.

В това се убеди със собствените си очи и репортер на нашата медия по време на нейно участие в най-известния нощен клуб в Обзор.

Заведението бе препълнено от рано с млади и по-зрели фенове на певицата, които тръпнеха в очакване да чуят любимите си песни още от зората на поп-фолка.

Деси Слава се появи в компанията на своя любим младеж, който се настани с приятели в един от ъглите на дискотеката, далече от любопитните погледи но под зоркия взор на майката на първото си дете.

Деси се качи на сцената в къса рокличка обсипана с пайети, която на места прозираше и разкриваше доста от апетитните форми на изпълнителката.

От сцената тя имаше идеален поглед над всичко случващо се около нея и определено не изпускаше от влюбения си поглед Благой Найденов.

Красавецът бе обграден от множество млади фенки на приятелката си, които спокойно биха могли да застрашат семейните устои на двойката.

Деси Слава в Обзор / фото кредит: Anno Domini

Самата Деси Слава не пропусна на два-три пъти да напомни, че Благой е само нейн и на шега помоли ятото нощни пеперуди около него да не го закачат.

След този призив певицата фръцна дупе под прозрачната поличка и запя своят хит „Моето зайче“ пред публиката в препълнения „Анно Домини“ .

Припомнете си, че Деси роди син Борис от връзката си с боксьорът Благой Найденов на 29 декември 2017. Три месеца по-късно певицата се върна към нормалният ритъм на работа и се радва  на множество ангажименти.

По време на втората си бременност родената в Раднево изпълнителка качи доста килограми, а сега се бори с тях в стремежа си да възвърне стара си стегната фигура.

Певицата има още един пораснал син – Майки, който е шест години по-малък от новия любим на майка си.Коментари (1)

Аз Варна Каква форма бе хора?Какви са тези къси и дебели свински бутове?В потрес съм.Много скоро на Благой ще му светнат фаровете и като драсне -панически ще избяга от дъртата свинка.
02.09.2018 03:49 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати