Меню

Избрани новини

Музика

Лятна смешка! Млада певица пусна пародия на „Кварталната кръчма“ на Ивана (видео)

Дъщерята на Ваня Щерева с нов прочит на култовото чалга парче

Ваня Щерева, която толкова мрази чалга културата е предала ненавистта си към лекия жанр и своята наследница - Мила Роберт.

Подобно на майка си тя е „всестранно развита личност“, като едно от любимите й занимания е пеенето.

Младата певица има характерен глас и дебело подчерта ексцентризма си за поред път като пусна гавър (кавър с елементи на пародия) на чалга евъргрийна на Ивана - "Нещо нетипично", като преименува своята версия „Квартална кръчма“, научи репортер на LifeOnline.bg.

За по-голям ефект песента е подкрепена от видео публикувано в YouTube преди шест дни, а вече има над 41 хиляди гледания.

Насмешка лъха от цялата песен и придружаващия клип, което обяснява факта, че не всички потребители са „лайкнали“ новия прочит на култовото парче. Самата Мила обаче обясни в профила си във Фейсбук:

Това е само една смешка лятна - не особено сериозна - благодаря и на Ивана и на пайнер. съществуването е велико, няма нищо срамно!

От публикацията на Щеревата щерка става ясно, че целият „летен проект“ е записан и сниман за 1 ден, а постпродукцията е отнела седмица.

Тази песен ми напомня за детски лета!! хаха благодаря! на всички замесени - ОГРОМНА ЛЕКОТА! ВСЕ ТАКА МИ СЕ РАБОТИ!!!!“, допълва младият талант и изрежда всички замесени в кавъра поименно и подробно според заслугите.

Мила Роберт, дъщерята на Ваня Щерева

По информация на HotNews.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза