Меню

Избрани новини

Музика

Лятна смешка! Млада певица пусна пародия на „Кварталната кръчма“ на Ивана (видео)

Дъщерята на Ваня Щерева с нов прочит на култовото чалга парче

Ваня Щерева, която толкова мрази чалга културата е предала ненавистта си към лекия жанр и своята наследница - Мила Роберт.

Подобно на майка си тя е „всестранно развита личност“, като едно от любимите й занимания е пеенето.

Младата певица има характерен глас и дебело подчерта ексцентризма си за поред път като пусна гавър (кавър с елементи на пародия) на чалга евъргрийна на Ивана - "Нещо нетипично", като преименува своята версия „Квартална кръчма“, научи репортер на LifeOnline.bg.

За по-голям ефект песента е подкрепена от видео публикувано в YouTube преди шест дни, а вече има над 41 хиляди гледания.

Насмешка лъха от цялата песен и придружаващия клип, което обяснява факта, че не всички потребители са „лайкнали“ новия прочит на култовото парче. Самата Мила обаче обясни в профила си във Фейсбук:

Това е само една смешка лятна - не особено сериозна - благодаря и на Ивана и на пайнер. съществуването е велико, няма нищо срамно!

От публикацията на Щеревата щерка става ясно, че целият „летен проект“ е записан и сниман за 1 ден, а постпродукцията е отнела седмица.

Тази песен ми напомня за детски лета!! хаха благодаря! на всички замесени - ОГРОМНА ЛЕКОТА! ВСЕ ТАКА МИ СЕ РАБОТИ!!!!“, допълва младият талант и изрежда всички замесени в кавъра поименно и подробно според заслугите.

Мила Роберт, дъщерята на Ваня Щерева

По информация на HotNews.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати