Меню

Избрани новини

Фен зона

Уил Смит поздрави сина си с пародия на негов клип (видео)

По този оригинален начин Смит поздрави детето си за успехите му в музикалния бизнес

Американският актьор Уил Смит качи пародия на видеото “ICON”, песен която е авторски проект на неговия син Джейдън Смит. Актьорът публикува клипчето в своя Instagram акаунт, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Смит с увита около врата огромна златна верижка, поставя в устата си „грилзи“ (вид златна облицовка на зъбите) и боядисва косата си в бяло за да имитира външния вид на своя наследник. 

Иначе актьор въобще не е облечен като рапър, както е неговия син в истинското видео. За пародията Уил Смит е обут с чехли и къси спортни шорти и изпълнява танца си на безлюден път на фона на песента на Джейдън.

В края на видеото Смит поздравява Джейдън за стоте милиона прослушвания на песента му в стрийминг платформата Spotify. 

"Това е един прекрасен подарък за родителите - да се възхищават на децата си! Продължавай да правиш това, което правиш" - казва актьорът под видеото.

Оригиналният клип на  песента “ICON” на Джейдън Смит е издаден през ноември 2017 от тогава до сега клипът има 42 милиона преглеждания.

19-годишният Джейдън Смит има над 20 сингъла. Той участва в филмите "Карате Кид", "Денят, в който Земята спря", "След Земята" и "Преследване на щастието".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати