Меню

Избрани новини

Музика

Анелия си гепи хит от Дамян Попов (видео)

„Копакабана“ излезе преди броени минути

Дамян Попов е поредната звезда, която пуска летен хит в разгара на сезона, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Този път обаче, голямата е изненада е колаборация с Анелия. Оказва се, че чалга иконата сама е проявила инициатива да се включи в проекта.

„Много случайно се получи този дует! Анелия чу демото, което Искрата бе направил специално за мен и веднага реши, че иска да се включи. Получи се нещо супер маниашко“, споделя пред Secret.bg Дамян Попов.

Той не крие, че няма никакви притеснения, че прави дует с едно от най-големите имена на родния поп фолк.

„Да, Анелия е емблематично име за тази музика, но в нашия случай на нея й се наложи да прескочи към моя стил. Засега нямам фолк мераци. Всяка жаба да си знае гьола!“, категоричен е певецът, чийто хит „Твоето момче“, постигна забележителен успех.

„Твоето момче“ е много мелодично, но по фино и нежно парче, аз много се радвах на успехите на проекта миналото лято, но в „Копакабана“ има повече страст, секс… Мисля че ще има сериозен успех! Само като видите Анелия каква тигрица е“, хвали се гордо Дамян.  

За него лятото на 2018 е наситено с работа. През последните седмици е успял да запише няколко песни едновременно, но след дни ще замине за Ибиса, където да навакса пропуснатото от слънчевите лъчи досега.

Преди дни Дамян Попов загатна със снимка, че предстои нещо ново, а в първия ден на месец август заедно с Анелия ще ни пренесат в Бразилия. Припомняме Ви, че освен колеги двамата изпълнители са и добри приятели.

Познанството им датира от студентските им години, когато са изучавали “Поп и джаз пеене“ в НМА “Проф. Панчо Владигеров”, а години по-късно двамата отново се събират, за да зарадват меломаните с поп проекта “Копакабана“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза