Меню

Избрани новини

Звездите

Джина Стоева кърми на участия, гаджето й не издържал да гледа раждането

Певицата роди по естествен път в болница в София

Приятелят на Джина Стоева не издържал на гледката по време на раждането на дъщеричката им Ивая в края на февруари тази година, разказа самата певица пред Гала.

Водите на певицата изтекли докато двамата се разхождали в мола, и те спешно тръгнали към болницата. Въпреки че влязъл с нея в родилната зала, когато дошло време бебето да се появи на бял свят той не издържал и излязъл. До Джина останала нейна приятелка, която снимала първите минути на бебето Ивая.

Таткото се страхувал и да я гушне в началото, но днес не може без щерка си и много помага на Стоева в грижите за хлапето. Изпълнителката все още кърми, но започва и да захранва бебето, защото кърмата не му стига.

Галин на химия

Изпълнителката призна, че дори взима дъщеря си по участия, където в паузите също подава бозката на гладния бебок.

Ивая се роди нормално, седмица преди термина си на 8 март, обясни още Стоева в предаването „На кафе”. Тя викала на воля, докато получавала контракции, но бързо забравила всички болки, когато гушнала за първи път бебето си.

Звездата от Сървайвър е решила да подложи на първото истински екстремно изживяване новороденото бебе, като се качи с пеленачето до Седемте рилски езера.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати