Меню

Избрани новини

Пикантерии

Скандално или красиво: Баба роди бебето на сина си гей (снимки)

61-годишната дама е майка и баба на новороденото момиченце

61-годишна американка доказа, че майчината любов и самоотверженост са безгранични.

Сесил Елидж от град Омаха, Небраска се съгласила да износи бебето на своя син Матю Елидж на 32 години и неговия съпруг Елиът Дохърти на 29.

Когато двамата мъже ѝ съобщили, че искат да имат дете, Сесил предложила да участва в това важно за тях събитие по много необичаен начин.

Въпреки възрастта си тя настояла лично да роди своята внучка, която след раждането е кръстена Ума Луиз Дохърти-Елидж.

"И за момент не се поколебах. Това беше естествен инстинкт, който последвах", разказва пред телевизионния канал KETV-News гордата баба.

Медицинският екип взел сперматозоиди от сина на сурогатната майка и яйцеклетка от 26-годишната сестра на неговия съпруг - Леа Ирибе, която е семейна и има две деца.

Щастливото семейство: бабата-майка, сина гей и съпруга му, и лелята на бебето - донорка на яйцеклетките

Момиченцето, което мама-баба Сесил може да счита едновременно за своя дъщеря и за своя внучка, е проплакало на 25 март в университетския медицински център на Небраска.

Като родители в официалните документи са вписани мама-баба Сесил и Елиът Дохърти, но това не притеснява сплотеното семейство.

Те смятат когато Ума порасне да й разкажат цялата истина без да крият нищо от нея.

"Ще й кажем, че както някои деца си имат мама и татко, така пък други си имат само майки или само бащи...", обяснява щастливият Матю.

Синът на Сесил работи като учител, а съпругът му е фризьор. Двамата са заявили в интервю, че с техните заплати трудно биха могли да платят на независими донори и на сурогатна майка. 

Освен това този начин бил суров и твърде "бизнес". Гейовете са изключиелно благодарни за любовта и подкрепата на семействата си.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати