Меню

Избрани новини

Клюкарник

Докато баба Дари се развява по червения килим, внучката й Алба порасна

Павлова е виждала само два пъти детето на заварената си дъщеря

Макар и да не е готова да приеме този факт, Дарина Павлова е баба, а внучката й Алба расте ли расте.

Баба Дари обаче я е виждала само два пъти досега, научи репортер на LifeOnline.bg.

Малката чаровница все повече заприличва на майка си Венцислава, но за съжаление вижда нейните роднини по-рядко, отколкото тези на баща си.

Веселата вдовица се изявява като светска лъвица и предпочита да посещава червените килими на най-известните партита и фестивали по света, вместо да се радва на най-хубавите години от живота на Алба и не изглежда да съжалява за това.

За малкото момиченце се грижи баба му Хадра Микнас, която е майка на баща му - Тарек. Още от раждането си на 4 декември 2015 година, малката Алба е истинска милионерка.

Веднага след появата й на бял свят, дядо й Акрем Микнас, който е пионер в рекламния бизнес на Близкия изток е отворил сметка, в която прехвърля печалбите от един от хотелите си в Дубай за да бъде бебето осигурено за няколко живота напред додето стане на 18.

Самата Венцислава също се радва на изключително добро финансово състояние и двамата с Тарек се стараят да осигурят на дъщеря си охолството и лукса, които й се полагат. Още повече, че тя е първородна внучка на фамилията Павлови, а леля й и вуйчо я обожават.

Що се отнася до Дарина, преди раждането на бебето, тя се изнесе в Дубай, за да бъде близо до дъщеря си по време на събитието. Павлова тайно се надявала да кръстят внучето на покойния й съпруг, но това така и не се случило.

Втората среща между баба и внучка бе на втория рожден ден на Алба, когато Дарина събра цялото семейство на пищна гощавка в Дубай, пише "Ретро".

Оттогава обаче съпругата на един от най-влиятелните българи в узгрева на демокрацията не е изявила желание за среща със своята внучка.

Дарина гледа отстрани как Алба расте под грижите на баба Хадра, с която очевидно детето изгражда силна връзка.

Милионерската вдовица не проявява ни най-малки признаци да е гузна, че е виждала детето само два пъти досега. Тя се води доведена баба на Алба, тъй като е мащеха на Венцислава.

Що се отнася до истинската майка на първата дъщеря на Павлов - Антоанета Чергиланова, тя също почти не се отделя от внучката си и дори се премести в Дубай.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати