Меню

Избрани новини

Клюкарник

Веселата вдовица на Илия Павлов се фръцка по минижуп и ухажва милиардер (снимки)

Майкъл Корс е новият собственик на „Версаче“

55-годишната Дарина Павлова смело отстоява прякора си веселата вдовицата и въобще не се притеснява нито от годините нито от това какво ще си помислят хората за нея, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Жената на покойния Илия Павлов не си поплюва се фръцна с ултракъса рокля на светско събитие в Рим. Любителката на червените килими и селфитата по тях не пропусна да се похвали с „постижението“ си като написа в профила си в "Инстаграм":

"Голямо събитие снощи в MAXXI (Римската галерия за модерно изкуство - бел.ав.) в Рим за отпразнуването едновременно на 60 г. от дейността на Италианския международен фестивал и 90 г. на Фулвио Лучизано, неговия създател. Благодаря на Паола Лучизано, че ме включи в честванията. Суперпразненство!".

Тя публикува своя снимка от събитието в секси къса рокля.

Макар че през май Павлова навърши 55 години, тя продължава да изумява публиката със смели тоалети и постоянно парти присъствие.

Явно обаче, редовното посещаване на всеки светски купон й се отблагодарява, защото тя се похвали с поредното си запознанство – новият собственик на модния гигант Версаче - Майкъл Корс.

Дизайнерът извадил 2 милиарда долара, все едно са джобни пари за кафе, за да си купи „Версаче”.

Както тя обича, милионерската вдовица се щракна в прегръдките на модния дизайнер минути след като той сложи ръка на италианската модна къща, пише седмичник.

На кадъра двамата изглежда сякаш гледат в магазин, а уточнението само затвърждава това впечатлението.

„Виж какво си купих току-що в Ню Йорк! Едно „Версаче”! Казах ти, че един ден ще го направя”, пише Веселата Вдовица под снимката.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати