Меню

Избрани новини

Риалити

Абрамович се забавлява с Пол Макартни на Нова Година (видео)

На грандиозното парти са присъствали най-богатите руски олигарси

По традиция руският милиардер Роман Абрамович вдигна грандиозно парти за Нова година на любимия си си остров Сейнт Бартс, част от Антилските острови (френска отвъдморска територия).

Сред гостите са присъствали едни от най-богатите руски олигарси, а за тяхното настроение са се погрижили Сър Пол Макартни и групата The Killers, съобщи списание „Билборд“ . По време на изпълнението Пол Макартни изпя и песента "Helter Skelter" от двойния албум на „Бийтълс“, излязъл през 1968 година. „Нека тази година бъде щастлива и мирна за вас, вашето семейство и целия свят“, поздрави сър Пол своите поклонниците в Инстаграм. Най-близкият му концерт е планиран през април в Япония.

Собственикът на Millhouse Роман Абрамович си е казал „за много години“ в компанията на приятели като Дмитрий Риболовлев - бивш съсобственик на компанията "Уралкалия", Лен Блаватник - милиардер и партньор на Виктор Векселберг в Sual Partners (акционер в UC Rusal), Евгени Швидлер - бивш президент на компанията "Сибнефт", азерският милиардер и бивш сенатор от Съвета на федерацията Фархад Ахмадов, бившият собственик на компанията газ "Нортгаз", както и бивш президент на МТС и член на Съвета на директорите на руските железници Василий Сидоров и собственика на Уралската тръбна металургична компания Дмитрий Пумпянски.

Ежегодно Роман Абрамович организира най-мащабното по разходи новогодишно парти именно в Сейнт Бартс. През годините, за да забавляват милиардера и височайшите му гости са канени групи като Rolling Stones и U2 . 

Наемите на четиристаен апартамент в любимия остров на милиардерите за новогодишните празници започват от 110 хиляди долара. Вила под наем с осем спални за седмица, например, Wimco Villas и Villa Kemp Devid, излиза поне 420 хиляди долара.

Говорителят на Абрамович отказа да коментира, Василий Сидоров член на борда на директорите на руските железници все още не отговорил на въпроса на RBC.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати