Меню

Избрани новини

Звездите

Амбър Хърд отговори на първото по рода си видео на Джони Деп в TikTok! (видео)

Той обяви, че след процеса „продължава напред“!

 

Актрисата Амбър Хърд реагира остро чрез своя говорител на първото по рода си видео на Джони Деп в TikTok, в което актьорът каза, че „продължава напред“.

 

58-годишният Деп спечели делото за клевета срещу 36-годишната Хърд миналата седмица и се регистрира в платформата за да благодари на феновете, които го подкрепяха по време на процеса.

 

В рамките на 24 часа след регистрирането на акаунта му в Тик Ток, зашеметяващите 6,2 милиона потребители го последваха. В първия си пост звездата от „Карибски пирати“ се обърна към своята „ценна, лоялна и непоколебима“ фенска база.

 

Били сме заедно навсякъде, виждали сме всичко заедно. Извървяхме заедно един и същ път. Постъпихме правилно заедно, всичко това, защото ти беше грижа“, написа той.

 

 

И сега всички ще продължим напред заедно. Вие сте, както винаги, моите работодатели и отново не мога да не ви кажа благодаря, освен просто да ви кажа благодаря. Така че, благодаря ви. Моята любов и уважение, JD.".

 

Само девет часа след публикуването си видеото е гледано 8,6 милиона пъти, като Джони е получил 185 000 отговора.

 

Един от потребителите коментира: "Всички сме тук с теб, Джони! Развълнуван съм да видя какво ще правиш тук!".

 

Друг написа: „Джони ти говори от името на мъжете по целия свят и се надяваме, че можем да станем по-открити по отношение на личните неща. Благодаря ти, братко.“

 

Трети добави: „Това е толкова внимателно от негова страна да се присъедини към приложението, което се обедини за него“.

 

Четвърти каза: „Като жертва на домашно насилие ви благодаря за вашата сила и смелост да говорите. Вие сте много обичан, сър. Продължавайте да процъфтявате. Много прегръдки за вас и семейството ви."

 

 

 

 

Междувременно, според The People , говорител на Хърд е отговорил на съобщението на Деп в изявление, в което се каза:

 

„Тъй като Джони Деп казва, че „продължава напред“, правата на жените се движат назад. Посланието на присъдата към жертвите на домашно насилие е... страхувайте се да се изправите и да говорите."

 

Това не е първият път, когато актрисата се изказва след приключването на процеса. След като чу присъдата тя потвърди, че ще обжалва решението, преди да направи следното изявление:

 

„Разочарованието, което изпитвам днес, е неописуемо. Сърцето ми е разбито, че планината от доказателства все още не беше достатъчна, за да се изправя срещу непропорционалната сила, връзки и влияние на бившия ми съпруг.

Още повече съм разочарована от това какво означава тази присъда за другите жени. Тя връща часовника назад към времето, когато една жена, която се проговаря и се изказва, може да бъде публично засрамена и унижена. Тя отменя идеята, че насилието срещу жените е да бъдат взети на сериозно.".

 

 

След три дни обсъждане заседателите единодушно установиха, че Хърд не може да докаже твърденията си срещу Деп и че тя знае, че твърденията й за злоупотреба са неверни, когато публикува есето си във Washington Post през 2018 г. В резултат на това Деп получи 15 милиона долара обезщетение.

 

Междувременно Хърд спечели много по-малка победа в своя контраиск срещу Деп, като съдът  й присъди 2 милиона долара за обезщетение.

 

По последни данни ако се стигне до заплащане на това обезщетение се предполага, че сметките и имотите на Амбър Хърд ще бъдат запорирани, тъй като тя няма толкова налични средства.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза