Меню

Избрани новини

Звездите

Джейсън Момоа не иска повече да работи с бившата на Джони Деп (видео)

Амбърд Хърд свидетелства с нови обвинения срещу бившия си съпруг

 

В момента очите на почти целия свят са насочени към съдебната зала във Вирджиния. Там, вече две седмици, се разиграва най-интересната сага - тази между Джони Деп и Амбър Хърд.

 

Двамата са един срещу друг по дело за клевета, което актьорът заведе срещу бившата си жена. Самият Деп седна на свидетелската скамейка, отговаряйки на въпроси в продължение на четири дни. Хърд също вече дава показания.

 

Негативното отношение към актрисата се засилва още повече, а нещата започват да стават още по-лоши, след като излязоха твърдения, че колегата ѝ Джейсън Момоа не е искал да работи с нея по втората част на “Аквамен“.  

 

Западните медии пишат, че той дори е пожелал Хърд да бъде заменена от Емилия Кларк, с която си партнира в “Игра на тронове“ и поддържа близко приятелство.

 

Феновете на франчайза също никак не са ентусиазирани от участието на старлетката в любимият им комикс. Те инициираха подписка, в която настояват филмът да излезе по екраните без нейната роля.

 

 

Междувременно в показанията си в съда Амбър Хърд заяви, че бившият й съпруг, бил обсебен от ревност, удрял е стената с юмруци и я биел в пияна и дрогирана ярост. 


Деп отрича всички обвинения.

 

Хърд се яви като свидетел по дело за клевета, заведено срещу нея от бившия й съпруг за първи път в четвъртък. Тя твърди, че домашното насилие от негова страна е започнало през 2012 г.

 

Тя говори пред съдебните заседатели за опияняващите ранни дни на връзката им и по-късните инциденти на предполагаемо физическо насилие.

 

"Той беше любовта на живота ми - каза Хърд. - Но той беше и някой друг. И този другият беше ужасен."

 

58-годишният Деп заведе дело срещу 36-годишната Хърд заради статия, която тя написа за Washington Post през декември 2018 г. В него тя нарече себе си „обществена личност, представляваща жертви на домашно насилие“.

 

Хърд не посочва името на Деп в статията. Той обаче я съди за намеци в текста, внушаващи, че той е инициатор на домашно насилие, и търси обезщетение в размер на 50 милиона долара.

 

Бившата жена на Джони Деп подаде насрещен иск, искайки 100 милиона долара и твърдейки, че е била подложена на „неограничено физическо насилие и тормоз“ в брака си с него.

 

Актрисата сподели, че романсът им с Деп е започнал по време на прес турне през 2011 г. за филма The Rum Diary, в който участват заедно.

 

 

Според нея, тя се влюбила до уши в Деп, но нещата започнали да се променят през 2012 г.

 

"Когато той за първи път започна да пие, всъщност не мислех за това", свидетелства Хърд пред съда. "Той изчезна и след това се върна различен."

 

Деп я ударил за първи път, след като тя се подиграла с една от неговите татуировки, твърди тя.

 

Той я ревнувал от приятели и колеги актьори:

 

"Той ме обвини, че имам връзка", каза Хърд. "Опитах се да разсея ситуацията, опитах се да му обясня, че не съм спала с тези хора. Още повече. Първо ме обвини, а след това избухна. Хвърли чаша или преобърна масата и след това удари с юмруци по стената точно до главата ми."

 

Тя каза, че Деп я е шамарил и ударял няколко пъти и говори за бой през март 2013 г.

 

"Джони ме удари. Оставих го и това влоши нещата", каза тя. "Скарахме се. Не знам колко пъти ме удари в лицето, но си спомням, че лежах на пода в апартамента си".

 

Според Хърд пристрастяването на Деп към алкохола и наркотиците "корелира с насилието".

 

"Джони на амфетамини е много различен от Джони на опиати. Джони на опиати е много различен от Джони на кокаин, който от своя страна е много различен от Джони на метаквалон", каза тя.

 

Хърд каза, че Деп често изчезвал, за да изтрезнее, а след завръщането си й казал, че се е отказал.

 

Той се върна чист и трезвен, беше много мил и извиняващ се и ние отново се оправихме, твърди Хърд.

 

Доун Хюз, психолог, нает от правния екип на Хърд, свидетелства във вторник, че актрисата страда от посттравматично стресово разстройство в резултат на злоупотреба с интимен партньор.

 

 

Констатациите на Хюз противоречат на тези на свидетеля на Деп д-р Шанън Къри, който каза, че актрисата няма посттравматично стресово разстройство, но има личностно разстройство.

 

Преди това Деп свидетелства в съда в продължение на четири дни. Той отрече да е малтретирал Хърд и твърди, че тя е тази, която често използва физическа сила срещу него.

 

Неговите адвокати също така доведоха на процеса експерти, които свидетелстваха, че обвиненията към него костват значителни загуби, включително 22,5 милиона долара от петата част от франчайза на Карибските пирати.

 

През ноември 2020 г. в Лондон Деп вече беше загубил отделно дело за клевета, което заведе срещу The Sun за това, че го нарече „биещ жени“.

 

Деп и Хърд се срещнаха през 2009 г. на снимачната площадка на The Rum Diary и се ожениха през февруари 2015 г. Разводът им беше финализиран две години по-късно. След него тя получи 7 милиона долара, които твърди, че е дала за благотворителност.

Очаква се процесът във Вирджиния да продължи поне още един месец.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати