Меню

Избрани новини

Пикантерии

Ако Мелания можеше да убива с поглед, дъщерята на Тръмп щеше да е мъртва! (видео)

Враждата между мащеха и доведена дъщеря вече е неприкрита

 

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп влезе отново в новинарските емисии и то не заради стилната си зелена рокля с която се появи в последната вечер на номинацията за втори мандат на съпруга си.

 

Прочутата с каменното си изражение бивша манекенка не успя да прикрие емоциите си, а изразителните й очи напомнящи на опасно и отровно влечуго, издадоха точно какво би направила, ако стотици камери и милиони очи не я гледаха в точно този определен момент.

 

Слуховете за напрежение между съпругата на президента и доведената ѝ дъщеря Иванка се разразиха с пълна сила в последната вечер на Републиканската национална конвенция (РНК) този четвъртък. 

По време на конвенцията президентът на САЩ Доналд Тръмп официално се обърна към членовете на своята партия и прие преназначаването си. 

 

Голяма част от вниманието на социалните медии обаче беше насочено към момента, в който Мелания Тръмп поздрави доведената си дъщеря Иванка на сцената. 

 

Иванка Тръмп, дъщерята на Доналд Тръмп от първата му съпруга Ивана, която също работи като съветник в Белия дом, тъкмо беше представила баща си за речта му за приемане на кандидатурата му за нов мандат, когато беше посрещната от Мелания Тръмп с приятелска усмивка. 

 

Усмивката на лицето на Първата дама обаче скоро се превърна в израз на отвращение и омраза в момента, в който Иванка отмина, а видео на „убийствения“ й поглед обиколи световната мрежа и натрупа милиони гледания.

 

Иванка Тръмп

Наблюдателните потребители се обединяват в всеобщото мнение, че ако Мелания можеше да убива с поглед, то Иванка Тръмп, вече щеше да е покойник.

 

Г-жа Тръмп бе избрала да облече поразителна зелена рокля на Валентино за последната вечер на конвенцията, която за първи път се състоя в Белия дом.

 

Междувременно отвъд Океана се говори, че бившата приятелка на Мелания Тръмп и бивш съветник Стефани Уинстън Уолкоф е готова да пусне биографичната книга "Melania & Me" (Аз и Мелания) - мемоари, които разкриват "шокиращи" подробности за съперничеството между Първата дама и доведената й дъщеря.

 

 

В книгата си г-жа Уинстън Уолкоф описва подробно „жалките“ опити на Мелания Тръмп да "извади" Иванка от най-добрите снимки по време на церемонията по клетвата на президента Доналд Тръмп през 2016 г. Според CNN , в книгата си тя също твърди, че Иванка и съпругът й Джаред Кушнер се опитали да подтиснат и „контролират“ Мелания.

 

 


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати