Меню

Избрани новини

Ексклузивно

„Семейство Симпсън“ се надсмиват на 100-те дни от управлението на Тръмп (видео)

Доналд Тръмп
Снимка: кадър от видео / FOX

16 години по-рано сериалът предрече избирането на предприемачът за президент

Създателите на анимационния сериал "Семейство Симпсън" публикуваха в мрежата откъс от новия епизод, посветен на 100 дни от президентството на Доналд Тръмп.

В 90 секундното видео американският лидер седи в леглото и говори за своите постижения, включително и увеличаването на броя на своите последователи в Twitter и законът позволяващ лова на мечки в зимен сън. След това президентът включва новинарска емисия, която съобщава, че дъщеря му Иванка е влязла в състава на Върховния съд на САЩ.

Премиерата на пълната версия на епизода ще се състои на 30 април. Стотния ден от началото на президентския мандат на Тръмп е 29 април.

Републиканецът встъпи в длъжност като президент на 20 януари, след като спечели президентските избори в САЩ, на 8 ноември 2016 г..

Американският анимационен сериал "Семейство Симпсън" прогнозира пoбедата на републиканеца милиардер Доналд Тръмп в надпреварата за Белия дом още през 2000 г., съобщава Dedline .

Зловещото предсказание е излъчено в епизода "Барт в бъдещето" от 11-ти сезон на популярното предаване. В тази серия, Барт Симпсън вижда какво ще се случи през предстоящите 30 години. По-специално, сестра му Лиза става първата жена президент в историята на САЩ.

В историята, новият държавен глава трябва да се справи с катастрофалните последици от работата на своя предшественик, който, всъщност се оказва Тръмп.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати