Меню

Избрани новини

Звездите

Мелания Тръмп изчезна от хоризонта

Жената на американския президент се покри от публични изяви

Атрактивната съпруга на американският президент - Мелания Тръмп от доста време не е засичана нито на публични места, придружаваща съпруга си, нито с особена активност в социалните мрежи.

Този факт разтревожи вярната й фенска маса отвъд Океана и повдигна куп въпроси, какво се случва с първата дама на САЩ.

Едни от предположенията са, че президентшата се е подложила отново на естетични интервенции, използвайки подходящия зимен сезон за това и сега се възстановява.

Други пък смятат, че след натоварените ноември и декември, когато първата дама беше доста ангажирана с визитите на съпруга си по света, освен това беше се отдала на коледно разкрасяване на Белия дом с прословутите си кървавочервени елхи и други светски задължения е решила да си почине малко и да се скрие от светлините на прожекторите.

Запознати с президентската администрация и обязаности обаче са категорични, че привлекателната 48-годишна дама се занимава с изготвяне на програма за ангажиментите си през предстоящата все още 2019-та година, за което й трябвало спокойствие и уединение.

Съмнение обаче буди факта, че Мелания не е поздравила 72-годишният си съпруг за годишнината от сватбата им, която е през януари и това навява подозрения за напрежение между тях.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати