Меню

Избрани новини

Пикантерии

Винаги готова! Дарко Тасевски не е чувал „Не“ от жена си Ромина! (видео)

Мис България 2010 не се дърпа на мъжа си дори да я „боли глава“

 

Панелистката на Гала Ромина не отказва на съпруга си – футболистът Дарко Тасевски, когато той си поиска любовни ласки от нея.

 

Никога не хитрува с оправдания, просто защото единствената причина понякога да не е в настроение за секс е преумората й. И тогава обаче затваря очи и разтваря крака. Носителката на титлата „Мис България” за 2010 г. призна, че не отказва интимни ласки на мъжа си, с когото са заедно вече 11 години.

 

Откровението на Ромина дойде в контекста на новина, разказана от колега панелист в „На кафе” – писателят Георги Блажев, касаеща интимният живот на жабите. Той разясни откритие на еволюционен еколог в Националноисторически музей в Берлин, според което женски представители на безопашатите земноводни се престрували на умрели, за да избегнат сексуални набези.

 

„Те са животни и им е по-лесно, защото не мислят за последствията. Аз, ако откажа секс...”, възкликна Ромина, с което привлече вниманието на всички, включително на Гала.

 

Миската, която има три деца от футболиста, се впусна и в разиграване на пример. Ако Дарко се върнел от лягер, след няколко дни отсъствие, както се е случвало, тя обикновено била много уморена, защото е изкарала това време сама с трите им деца и всички ангажименти, свързани с тях и с дома им, са били нейни.

 

„И най-малкото мисля за секс. Но предполагам, че ще си кажа: „Аха, мен ме нямаше цяла седмица...”, сподели Ромина. Веднага разясни, че при подобен сценарий, завършващ с отказ от страна на жената, вероятно в главите на повечето мъже ще възникне съмнение дали тя „не си е изконсумирала дажбата и не й се прави секс, или вече са се отдалечили” като двойка.

 

 

„А ако е обратното?”, поинтересува се Гала, вероятно завладяна от темата и разиграването на варианти. Ромина веднага бе готова с отговор. Ако се случи Дарко да й откаже секс, тя по всяка вероятност няма да си помисли, че й е изневерил. „А, че съм му станала скучна”, призна миската. „Има жени, които не че не дават, но са като жаби”, заключи Гала в края на темата.

 

Късо подстригана манекенка обаче е споделяла, че преди време е била много ревнива. В началото на връзката си с Дарко, вероятно повлияна от имиджа на много футболисти, миската често се съмнявала във верността му.

 

Когато създали семейство, се променила.

 

„Малко повече улегнах”, казва красавицата. Покрай децата и всичките си задачи като домакиня, майка, плюс професионалните, красавицата нямала възможност да си задава излишни въпроси за верността на мъжа си. Излишни, защото Дарко, с когото имат две момчета и едно момиче, не й давал никакви поводи за ревност.

 

Въпреки натовареното си ежедневие, съпрузите винаги намирали време един за друг, за малко романтика, което явно е тайната на щастливия им брак.

 

Класическата двойка - манекенка и футболист се запознали в столично заведение. Заговорили се, той й дал телефона си и тя го попитала как се казва. „И той, така доста учуден: „Как се казвам? Дарко Тасевски. Не ме ли знаеш?”, разказвала е дългокраката хубавица.

 

От нейна страна любовта била от пръв поглед. Нещо повече – още като го видяла на живо, била сигурна, че ще има бъдеще с него. След няколко срещи, тя вече била убедена, че ще се омъжи за Дарко. Майка й и много приятели не били уверени до колко решението й да се посвети на връзка с футболист е правилно, но Ромина била категорична.

 

Малко преди да се роди дъщеря им Дария, миската и футболистът вдигнаха скромна сватба в Скопие, в присъствието само на родителите си. „Беше приказен ден”, умилява се красавицата.

 

Ромина призна, че когато станала момиче за женене, майка й се опитвала да я „уреди“ с изгодна партия. Но тя избрала да следва сърцето си и така се влюбили с Дарко.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати